Uhlomer 180°/ 10cm Sakota | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Uhlomer 180°/ 10cm Sakota

Skvelý rysovací nástroj, ktorý je používaní na meranie uhlov, čo je dôležité v mnohých oblastiach, ako napríklad pri stavebných prácach, návrhu a technických výpočtoch, ale aj pri výučbe matematiky a geometrie u žiakov. S týmto uhlomerom značky Sakota dokážete odmerať až 180°.

Akcia
0,16 € s DPH
0,20 €
0,13 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní

EAN: 5997875720162

Praktický a funkčný priehľadný plastový uhlomer, ktorý vám umožní presne a jednoducho merať uhly od 0 do 180 stupňov. Tento uhlomer je vynikajúcim nástrojom pre rôzne aplikácie, kde je dôležité poznať veľkosť uhla medzi dvoma líniami alebo povrchmi.

Jeho hlavnou funkciou je zmerať uhol medzi dvoma bodmi. Bez ohľadu na to či pracujete na stavebných prácach, navrhujete technické výpočty alebo sa učíte geometriu, tento uhlomer vám poskytuje spoľahlivý spôsob na meranie uhlov s presnosťou a pohodlím.

Okrem funkcie merača uhlov obsahuje aj pravítko s dĺžkou 10 cm, čo znamená, že máte praktický nástroj na meranie dĺžok a vzdialeností priamo na mieste. Táto kombinácia uhlomeru a pravítka robí tento produkt ešte viac všestranným a praktickým pre vaše potreby.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.