Štetec plochý Junior č.10 Natural | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-13%

Štetec plochý Junior č.10 Natural

Kvalitný štetec od preferovanej značky Junior je potrebné mať v sade štetcov. Tento štetec má plochý tvar vo veľkosti č.10, čo znamená, že dĺžka štetín je 231 mm.

Akcia
0,35 € s DPH
0,40 €
0,29 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní

EAN: 858602285267

Plochý štetec od renomovanej značky JUNIOR, zaradený do kategórie NATURAL.

Tento štetec vyniká svojou veľkosťou 10, čo znamená, že dĺžka štetiny dosahuje 231 mm. Jeho plochý tvar s hranatými okrajmi je optimálny pre dlhé a precízne ťahy, presné vytváranie hrán a pohodlné vymaľovanie väčších ploch.

S plochým štetcom č.10 od značky JUNIOR získavate vynikajúci nástroj na maľovanie rôznymi farbami. Jeho široká škála použitia zahŕňa rôzne povrchy a techniky maľovania, od plátna po papier či drevo. Tento štetec je navrhnutý tak, aby vám umožnil dosiahnuť profesionálne výsledky s ľahkosťou.

JUNIOR je známa značka s bohatými skúsenosťami a kvalitnými produktmi. Ich štetce sú spoľahlivé, odolné a presné, čo z nich robí obľúbený nástroj medzi umelcami a tvorivými nadšencami. 


Farba: Béžová. Tvar štetca: Plochý.

ParameterHodnota
Typ hrotuPlochý
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.