Voskovky Gimboo - 12 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Voskovky Gimboo - 12 farieb

Farebné pastelky, vyrábané z vosku, využijete na maľovanie na rôzne povrchy. Tieto voskovky sú od firmy Gimboo. V balení sa nachádza 12 kusov farebných odtieňov.

Akcia
0,48 € s DPH
0,60 €
0,40 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní

EAN: 5901503691045

Farebné voskovky od značky Gimboo, ktoré sú synonymom kvality a tvorivej radosti.

Toto balenie obsahuje 12 farebných voskoviek, ktoré sú pripravené na vás priniesť nespočetné hodiny zábavy a tvorivosti. S ich kvalitným spracovaním a bohatými farbami môžete očakávať skutočný umelecký zážitok.

Každá voskovka sa drží pohodlne v ruke a ľahko sa nanáša na papier. Ich jasný pigment a hladký prechod farieb umožňujú vytvoriť krásne a farebné diela. Bez ohľadu na to, či sa snažíte vytvoriť maľbu, ilustráciu alebo len ozdobiť svoje nápady farbami, voskovky Gimboo vás nesklamú.

Tieto voskovky sú nielen nástrojom pre umelcov, ale aj pre tých, ktorí si chcú osviežiť svoje tvorivé projekty. Ich spoľahlivý výkon a živé farby ich robia neoceniteľnými v každej tvorivej zbierke. 


Farba: Mix. Počet kusov: 12 kusov.

ParameterHodnota
FarbaMix
Počet ks 12 ks
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.