Roller EasyOriginal Holograph Stabilo pre ľavákov - modrá náplň, ružový | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Roller EasyOriginal Holograph Stabilo pre ľavákov - modrá náplň, ružový

Roller EasyOriginal Holograph od renomovanej značky Stabilo je vhodný najmä pre ľavákov - žiakov. Jeho ergonomický dizajn spôsobí uvoľnenie svalstva pri písaní. Pero je dizajnované v ružovej farbe s modrou náplňou. 

Akcia
6,64 € s DPH
7,90 €
5,53 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:6

EAN: 4006381568296

Guľôčkový roller Stabilo EASY Original Holograph, ktorý prináša písanie na úplne novú úroveň.

S ergonomickým dizajnom je toto pero špeciálne navrhnuté pre ľavákov, aby poskytol maximálnu pohodlnosť a efektivitu. Jeho uvoľnený úchop prispieva k minimalizácii únavy svalstva ruky a predchádza možnej bolesti pri dlhšom písaní. Tento roller je váš verný spoločník pre dlhé hodiny písania bez akejkoľvek nepohodlnosti.

S úzkou stopou šírky 0,5 mm sa tento roller ľahko kĺže po papieri, zabezpečujúc čisté a plynulé písanie bez akejkoľvek nežiaducej prekážky. Navyše, náplň je v modrej farbe, čo zaručuje jasnú čitateľnosť a estetický dojem.

Ak hľadáte spoľahlivý a pohodlný nástroj na písanie, Stabilo EASY Original Holograph je ideálnou voľbou. Jeho kombinácia ergonomického dizajnu, štýlového vzhľadu a vysoko kvalitného výkonu vám umožní zaznamenávať svoje myšlienky bez akejkoľvek komplikácie.

Farba: Ružová. Typ hrotu: Gulôčkový. Priemer hrotu: 0,5 mm.
ParameterHodnota
Priemer hrotu0,5 mm
Typ hrotuGuličkový
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.