Šanón 4-krúžkový A4 2cm PP fialový Pastelini | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Pastelini
Darček k objednávke
-12%

Šanón 4-krúžkový A4 2cm PP fialový Pastelini

Zakladač v modernej fialovej farbe, ideálny na organizáciu dokumentov vo formáte A4. Je vybavený krúžkovou mechanikou s kapacitou až 70 listov, čo zaručuje spoľahlivé uchovanie vašich dôležitých dokumentov.

Akcia
2,99 € s DPH
3,40 €
2,49 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 8595096762717

Šanón 4-krúžkový A4 2cm PP fialový Pastelini

Inovatívny zakladač v moderných pastelových farbách, ideálny na organizáciu dokumentov vo formáte A4. Je vybavený 4-krúžkovou mechanikou s kapacitou až 70 listov, čo zaručuje spoľahlivé uchovanie vašich dôležitých materiálov. Vyrobený zo silného polypropylénu, tento zakladač je odolný a dlhotrvajúci, čím zabezpečuje dlhodobú funkčnosť a ochranu vašich dokumentov pred poškodením. Svojím moderným dizajnom a praktickými vlastnosťami je ideálnou voľbou pre každodenné použitie v kancelárskom prostredí alebo domácnosti.

  • Odolnosť: Zakladač je odolný, pretože je vyrobený zo silného polypropylénu, čo poskytuje vysokú pevnosť a odolnosť voči opotrebovaniu a poškodeniu. 
  • Farby a štýl: K dispozícii v moderných pastelových farbách, ktoré nielenže dodávajú zakladaču estetický vzhľad, ale tiež ho robia vizuálne príjemným. 
  • Formát dokumentov: Navrhnutý pre formát A4, umožňuje pohodlné a systematické usporiadanie dokumentov bez deformácie alebo zrážania okrajov. 
  • Mechanika: 4-krúžková mechanika zabezpečuje spoľahlivé uchovanie a ľahký prístup k dokumentom, s kapacitou až 70 listov pre optimálnu organizáciu. 
  • Univerzálnosť: Ideálny pre každodenné použitie v kancelárskom alebo domácom prostredí, poskytuje efektívne usporiadanie a uchovávanie dokumentov.

ParameterHodnota
FormátA4
FarbaFialová
Šírka chrbta2cm
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.