Plastelína 200g 10 farieb Junior | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-14%

Plastelína 200g 10 farieb Junior

Plastelína 200g 10 farieb Junior je skvelá tvorivá hračka pre deti. S týmito plastelínovými farbami môžu deti vyjadriť svoju kreativitu a vytvárať rôzne tvary a objekty.

Akcia
1,12 € s DPH
1,30 €
0,93 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8586021464066

Plastelína 200g 10 farieb Junior je skvelá tvorivá hračka pre deti. S týmito plastelínovými farbami môžu deti vyjadriť svoju kreativitu a vytvárať rôzne tvary a objekty.

Táto sada obsahuje 10 plastelínových valčekov s rôznymi farbami. Každý valček obsahuje 20g plastelíny, čo poskytuje dostatočné množstvo pre tvorbu rôznych projektov. Farby sú jasné, výrazné a dobre sa miešajú, čo umožňuje deťom vytvárať nové odtiene a experimentovať s farbami.

Plastelína je jemná a hladká na dotyk, čo ju robí ľahko tvarovateľnou pre malé ručičky detí. Je bezpečná a neškodná, takže rodičia sa nemusia obávať, ak si deti plastelínu vyskúšajú. Je tiež netoxická a ľahko sa odoberá z rúk a z povrchov.

S plastelínou 200g 10 farieb Junior deti môžu tvoriť rôzne tvary, figúrky, maľby a ďalšie kreatívne projekty. Môžu si vytvárať svoj vlastný svet plný farieb a fantázie. Plastelína tiež pomáha rozvíjať jemnú motoriku a predstavivosť detí.

Táto sada je vhodná pre deti vo veku od 3 rokov a je ideálnym spoločníkom pre zábavné a tvorivé popoludnia. Plastelína 200g 10 farieb Junior je skvelým nástrojom pre deti, aby si mohli užiť svoju tvorivosť a vyjadriť svoje umelecké talenty.
ParameterHodnota
Počet kusov v balení10 ks
ZnačkaJunior
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.