Voskovky 6 farieb Ocean World | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-5%

Voskovky 6 farieb Ocean World

Voskovky 6 farieb Ocean World sú vynikajúcou tvorivou pomôckou pre deti. Táto sada voskoviek prináša do sveta tvorby farebný a veselý oceánsky svet.

 

Akcia
0,38 € s DPH
0,40 €
0,32 € bez DPH
Na sklade 2 ks
Obvykle do 3 pracovných dní

EAN: 8586011522684

Voskovky 6 farieb Ocean World sú vynikajúcou tvorivou pomôckou pre deti. Táto sada voskoviek prináša do sveta tvorby farebný a veselý oceánsky svet.

Sada obsahuje 6 voskoviek v rôznych oceánskych farbách. Voskovky sú špeciálne navrhnuté tak, aby boli pohodlné pre malé ručičky detí. Majú hladký povrch a sú ľahko ovládateľné. Voskovky sú tiež odolné a nepraskajú, takže sú vhodné pre hravé a kreatívne aktivity detí.

Farby voskoviek v Ocean World sade sú jasné, živé a dobre sa nanášajú na papier či iné povrchy. Deti môžu používať voskovky na kreslenie, maľovanie, zdobenie a tvorbu rôznych obrázkov či projektov s námornou tématikou.

Voskovky sú bezpečné pre deti a sú vyrobené z neškodných materiálov. Neobsahujú toxické látky a ľahko sa čistia z rúk a iných povrchov. Voskovky sú tiež odolné voči rozmazaniu a zachovávajú si svoju farbu dlhšiu dobu.

Vytváranie farebných obrazov a projektov s voskovkami pomáha rozvíjať jemnú motoriku, kreativitu a predstavivosť detí.

Voskovky 6 farieb Ocean World sú vhodné pre deti vo veku od 3 rokov a sú skvelou voľbou pre zábavné a tvorivé činnosti doma, v škole alebo pri cestovaní. Tieto voskovky prinášajú radosť a farbu do tvorivej cesty detí.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení6 ks
ZnačkaJunior
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.