Plastelína farebná 200g 12ks Cool By Victoria | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-12%

Plastelína farebná 200g 12ks Cool By Victoria

Plastelína farebná 200g 12ks Cool By Victoria je výborným a zábavným tvorivým nástrojom pre deti aj dospelých. Táto sada plastelíny obsahuje 12 rôznych farieb, ktoré sú živé a jasné, čo umožňuje deťom rozvíjať svoju kreativitu a vytvárať farebné diela.

 

Akcia
1,67 € s DPH
1,90 €
1,39 € bez DPH
Na sklade 4 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 5999105016182

Plastelína farebná 200g 12ks Cool By Victoria je výborným a zábavným tvorivým nástrojom pre deti aj dospelých. Táto sada plastelíny obsahuje 12 rôznych farieb, ktoré sú živé a jasné, čo umožňuje deťom rozvíjať svoju kreativitu a vytvárať farebné diela.

Balenie obsahuje 12 ks rôznych farieb, čo zaručuje dostatočné množstvo materiálu na tvorenie rôznych tvarov a objektov. Plastelína je mäkká a hladká, čo umožňuje ľahké tvarovanie a modelovanie rôznych tvorov, figúrok a predmetov.

Táto farebná plastelína je vhodná pre deti, pretože je neškodná a netoxická, čo zaručuje bezpečné používanie bez rizika pre ich zdravie.

Sada plastelíny 200g 12ks Cool By Victoria je skvelým darčekom pre deti, ktoré majú radi tvorivé hry a kreslenie. S jasnými a rôznorodými farbami môžu deti vytvárať farebné svety a rozvíjať svoju fantáziu a kreativitu. Bez ohľadu na to, či formujú postavičky, tvoria maľby alebo modely, táto plastelína bude ich verným spoločníkom pri tvorbe umenia.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení12 ks
ZnačkaCool By Victoria
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.