Voskovky 6 farieb Jumbo Príšerka | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-22%

Voskovky 6 farieb Jumbo Príšerka

Voskovky 6 farieb Jumbo Príšerka sú skvelými nástrojmi pre tvorivé deti, ktoré majú radi farebné kreslenie a maľovanie. Táto sada obsahuje 6 rôznych farebných voskoviek v hravom dizajne s motívom príšeriek, čo pridáva do tvorivých aktivít zábavný a hravý prvok.

Akcia
1,25 € s DPH
1,60 €
1,04 € bez DPH
Na sklade 4 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:1

Voskovky 6 farieb Jumbo Príšerka sú skvelými nástrojmi pre tvorivé deti, ktoré majú radi farebné kreslenie a maľovanie. Táto sada obsahuje 6 rôznych farebných voskoviek v hravom dizajne s motívom príšeriek, čo pridáva do tvorivých aktivít zábavný a hravý prvok.

Každá voskovka je jumbo veľkosti, čo znamená, že sú hrubšie a väčšie než bežné voskovky. Toto je pre deti veľkou výhodou, pretože ich hrubší tvar umožňuje lepšie držanie v ruke a zabraňuje rýchlemu opotrebeniu. Taktiež sa s nimi ľahšie a plynulejšie farbí na papier.

Voskovky sú pigmentované a jasné, čo zaručuje výrazné výsledky na papieri. Deti si s nimi môžu vytvárať farebné a živé obrázky. Voskovky majú hladký zážitok pri kreslení a farbení, čo poskytuje potešenie a radosť z tvorby.

Voskovky 6 farieb Jumbo Príšerka sú ideálnou voľbou pre tvorivé hry a aktivity detí. S ich hravým dizajnom a výkonnosťou môžu deti objavovať a vyjadrovať svoju tvorivosť. Bez ohľadu na to, či kreslia domáce príšerky, vesmírne bytosti alebo farebné svety, tieto voskovky im poskytnú nástroj na rozvíjanie ich fantázie a kreativity.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení6 ks
ZnačkaHerlitz
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.