Fixky 12 farieb Power STABILO | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-21%

Fixky 12 farieb Power STABILO

Fixky 12 farieb Power STABILO sú vynikajúcim nástrojom pre farebné kreslenie a písanie. Tieto fixky sú známe svojou vysokou kvalitou, intenzívnymi farbami a odolnosťou voči tlaku.

 

Akcia
3,56 € s DPH
4,50 €
2,96 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:3

EAN: 3168070280122

Fixky 12 farieb Power STABILO sú vynikajúcim nástrojom pre farebné kreslenie a písanie. Tieto fixky sú známe svojou vysokou kvalitou, intenzívnymi farbami a odolnosťou voči tlaku.

Sada obsahuje 12 rôznych farieb, čo poskytuje širokú paletu možností pre tvorivé projekty a kresby. Farby sú jasné, živé a dobre pigmentované, čo zaručuje výrazné výsledky na papieri.

Fixky majú hrot s hrúbkou, ktorá umožňuje plynulé a presné čiary. Ich špička je odolná voči tlaku, čo znamená, že fixky vydržia aj pri väčšom tlaku pri písaní a kreslení. Taktiež sa dobre a rovnomerne farbia, čo zaručuje plynulý zážitok pri používaní.

Telo fixiek je ergonomicky tvarované, čo zaisťuje pohodlné držanie v ruke. Majú pevný a spoľahlivý kryt, ktorý chráni hrot fixky a zabraňuje vysychaniu atramentu.

Fixky 12 farieb Power STABILO sú skvelou voľbou pre umelcov, študentov a všetkých, ktorí sa radi vyjadrujú pomocou farieb. S ich vysokou kvalitou a intenzívnymi farbami môžete vytvárať živé a detailné diela. Bez ohľadu na to, či kreslíte, farbíte alebo označujete, tieto fixky vám poskytnú spoľahlivý a výkonný nástroj pre vašu tvorivosť.


    STABILO power 12 ks sú ideálne fixy pre deti, ktoré z času na čas zabudnú niekde vrchnáčik. Fixky majú dlhú životnosť a vydržia až 8 týždňov bez vrchnáčika a nevyschnú. Sú            teda ideálnym riešením pre škôlky či školy. Majú robustný hrot šírky M ktorý je odolný tlaku. 

ParameterHodnota
Počet kusov v balení12 ks
ZnačkaStabilo
Šírka stopy2 mm
Typ hrotuGuľatý
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.