RIBBON II fitness guma, zelená, medium | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-19%

RIBBON II fitness guma, zelená, medium

Fitness guma je výborným nástrojom na aerobic a fitness, vyrobená z kvalitného elastického materiálu. S rozmermi 200 x 15 cm a strednou úrovňou odporu je ideálnou pomôckou na efektívne posilňovanie svalstva. S touto gúmou môžete ľahko integrovať rôznorodé cvičenia do svojej rutiny a dosiahnuť optimálne výsledky vo svojom posilňovacom tréningu.

Akcia
3,18 € s DPH
3,91 €
2,65 € bez DPH
Na sklade 3 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:3

EAN: 5902693209614

RIBBON II fitness guma, zelená, medium

Fitness guma Spokey RIBBON II je ideálnou posilňovacou pomôckou na aerobic a fitness. Vyrobená z kvalitného elastického materiálu, poskytuje maximálny efekt pri cvičení na posilňovanie svalstva. Je vhodná pre rôzne svalové partie a má rozmery 200 x 15 cm, čím umožňuje variabilný a účinný tréning. So stredným odporom je ideálna pre ľudí, ktorí cvičia pravidelne, či už doma alebo vo fitness centrách. S vysokými nárokmi na kvalitu je fitness guma vyrobená z najlepších materiálov, čo zaručuje dlhú životnosť. Využite ju v oblasti fitness, rehabilitácie, ortopédie, športovej medicíny, neurológie, geriatrie a pediatrie pre optimálny výkon cvičenia.

ParameterHodnota
Typ posilňovacej gumystredný odpor
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.