FITBALL III Gymnastická lopta 75 cm vrátane pumpičky, šedá | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

FITBALL III Gymnastická lopta 75 cm vrátane pumpičky, šedá

Gymnastická lopta sa hodí k cvičenie kdekoľvek a odporúča sa pre každého. Vhodný pre cvičenie na doma i na rehabilitácie.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693210221

88%

Hodnotil

5

1x

4

0x

3

0x

2

0x

1

0x


Gymnastická lopta FITBALL III sa hodí k cvičeniu kdekoľvek a odporúča sa pre každého. Vhodná pre cvičenia na doma i na rehabilitácie. Cviky s loptou pozitívne ovplyvňujú fyzickú kondíciu, pomáhajú pri redukcii telesných tukov. Lopta má svoje využitie aj do kancelárskych priestorov: sedenie na gymnastickej lopte, pri práci s počítačom, napomáha dosiahnutiu správnej polohy tela. Vďaka neustálemu balansovanie, kedy sa užívateľ snaží udržať rovnováhu tela, predchádza boľavému chrbtu a deformácii chrbtice. Vhodná pre viacúčelové športové, relaxačné, rehabilitačné aj zábavné využitie. 

Systém ANTI-BURST - v prípade prepichnutia alebo pretlaku loptičky dochádza k pomalému uvoľňovaniu vzduchu. Elastický materiál, vysokej kvality zaručuje dlhú životnosť loptičky. Výber gymnastickej loptičky by mal zodpovedať výške svojho budúceho majiteľa. Pred samotnou kúpou je teda veľmi dôležité, sa na jednotlivé veľkosti lôpt posadiť. Lopta, na ktorej Vaše nohy budú v kolenách zvierať väčší, než pravý uhol, je najvhodnejšia. Gymnastickú loptu môžete vyberať podľa jej priemeru, ktorý je prispôsobený výške cvičenca. 

Veľkosť gymnastických lôpt sa volí podľa vzrastu:
priemer loptičky 45 cm - výška postavy do 140 cm
priemer loptičky 55 cm - výška postavy od 141 do 150 cm
priemer loptičky 65 cm - výška postavy od 151 do 165 cm
priemer loptičky 75 cm - výška postavy od 166 do 180 cm
priemer loptičky 90 cm - výška postavy nad 180 cm 

Max váha užívateľa: 300kg
Materiál: PVC

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.