Štetce guľaté 4, 6, 8, 10 sada | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-21%

Štetce guľaté 4, 6, 8, 10 sada

Štetce guľaté 4, 6, 8, 10 sada sú skvelými nástrojmi pre maľbu a kresbu. Táto sada obsahuje štyri rôzne veľkostí štetcov, čo umožňuje rôznorodé možnosti a techniky pri práci s farbami.

 

Akcia
1,03 € s DPH
1,30 €
0,86 € bez DPH
Na sklade 4 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 6937544356789

Sada guľatých štetcov s drevenou nelakovanou rúčkou sú skvelými nástrojmi pre maľbu a kresbu. Táto sada obsahuje štyri rôzne veľkostí štetcov, čo umožňuje rôznorodé možnosti a techniky pri práci s farbami.

Každý štetec má drevenú rúčku, čo pridáva štýlový a estetický prvok tomuto nástroju. Rúčka je vyrobená z kvalitného materiálu, čo zaručuje jej trvanlivosť a odolnosť. Taktiež poskytuje pohodlný úchop a príjemný pocit pri držaní štetca v ruke.

Rôzne veľkosti štetcov (4, 6, 8, 10) umožňujú precízne a variabilné maľovanie a kreslenie. S týmito štetcami môžete dosiahnuť jemné detaily, alebo širšie a expresívne ťahy, a to vo farbách, ktoré si vyberiete.

Hroty štetcov sú kvalitné a dobre držia tvar. Sú vhodné pre rôzne typy farieb, vrátane akrylových, olejových, vodových farieb a iných.

Sada štetcov 4, 6, 8, 10 je výbornou voľbou pre umelcov, študentov a všetkých, ktorí majú radi maľovanie a kreslenie. S ich rôznymi veľkosťami a drevenými rúčkami môžete vytvárať pôsobivé a kreatívne diela. Bez ohľadu na to, či ste začiatočník alebo skúsený umelec, tieto štetce vám poskytnú spoľahlivé a výkonné nástroje pre vašu tvorivosť.

ParameterHodnota
Typ hrotuGuľatý
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.