Štetec guľatý č.8 Natural | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-30%

Štetec guľatý č.8 Natural

Štetec guľatý č. 8 Natural je kvalitný a univerzálny nástroj pre maľovanie a tvorivé projekty. Tento štetec má guľatý tvar, čo umožňuje presné a detailné maľovanie, najmä v úzkych a jemných oblastiach.

Akcia
0,21 € s DPH
0,30 €
0,18 € bez DPH
U dodávateľa 3 ks
Obvykle do 7 pracovných dní

EAN: 8586022852374

100%

Hodnotil

5

1x

4

0x

3

0x

2

0x

1

0x

Štetec guľatý č. 8 Natural je kvalitný a univerzálny nástroj pre maľovanie a tvorivé projekty. Tento štetec má guľatý tvar, čo umožňuje presné a detailné maľovanie, najmä v úzkych a jemných oblastiach.

Hlavným materiálom štetca je prírodný alebo naturálny chlp, ktorý je známy svojou schopnosťou dobre držať a uvoľňovať farbu. To zaručuje kvalitné a rovnomerné pokrytie pri maľovaní a umožňuje kontrolu nad tlakom a farbou.

Štetec guľatý č. 8 Natural je vyrobený z odolných a trvanlivých materiálov, čo zabezpečuje jeho dlhú životnosť a schopnosť odolať opotrebeniu pri častom používaní.

Tento štetec je ideálny pre detailné maľby, kresby a iné umenie, kde je potrebná precíznosť a jemné línie. Jeho guľatý tvar umožňuje maľovanie malých a jemných detailov, čím umožňuje vyjadriť vysokú úroveň detailov a oživiť vaše dielo.

Štetec guľatý č. 8 Natural je vhodný pre umelcov, študentov umenia a všetkých, ktorí majú radi maľovanie a tvorivé projekty. Jeho prírodný chlp a presná veľkosť ho robia ideálnym nástrojom pre profesionálnych umelcov i začiatočníkov. S týmto štetcom dosiahnete precízne a detailné výsledky pri maľovaní a tvorbe umenia na plátne, papieri a iných povrchoch.

ParameterHodnota
Typ hrotuGuľatý
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.