SCALES Ketl-bel liatinová činka 6 kg | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

SCALES Ketl-bel liatinová činka 6 kg

Liatinová činka je ideálnou cvičebnou pomôckou na precvičenie stabilizačných svalov a celkovej koordinácie tela.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5901180387477


Liatinové závažie Spokey Scales je optimálnym doplnkom tréningu. Je možné s ním vykonať veľkú škálu cvikov a tým zapojiť rôzne svalové partie. 

KVALITA
Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality. 

VÝHODY
Závažie je vyrobené s úchytom, ktorý pomáha pri manipulácii a cvičení. Závažie je dostupné s rôznou hmotnosťou 6, 8, 10, 12, 16, 20 a 24 kg), vďaka čomu užívateľ sám môže  stanoviť záťaž primeranú svojim cieľom a možnostiam. Závažie je vyrobené z liatiny, čo zvyšuje jeho výdrž. Určenie Závažie je vhodné pre cvičenia v domácom prostredí alebo v posilňovni. Počas tréningu s činkami sú zapojené svaly celého tela. Podľa vybraného druhu cvičenia môžu byt viac zapojené svaly hornej alebo naopak dolnej časti tela, chrbta alebo brucha, vďaka čomu môže nastať redukcia tukového tkaniva, zosilnenie svalstva alebo zlepšenie kondície užívateľa. 

ZÚČASTŇENÉ SVALY
- svalstvo ramien,
- svalstvo chrbta,
- svalstvo brucha.

Parametre.
materiál: liatina
hladký povrch pre úchop
váha: 6 kg

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.