MOBILE Rýchloschnúci športový uterák 80x160cm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

MOBILE Rýchloschnúci športový uterák 80x160cm

Rýchloschnúci plážový uterák; Ľahký a rýchloschnúci uterák v plážovom prevedení. Uterák je 6x ľahší od klasického uteráku a je schopný nasať rovnaké množstvo vody a vyschnúť 4x rýchlejšie. Uterák...

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693222064


Dve muchy jednou ranou – funkčný a hravý!

Rýchloschnúci uterák so zábavnou grafikou zo sacieho, mäkkého a veľmi príjemného materiálu, je ideálnou voľbou pre deti. Z uteráku jednoducho vytvoríte hracie pole a deťom môžete spestriť pobyt pri vode či v kúpeľni zábavnou hrou.
 



Vďaka špeciálnemu polyesterovému a polyamidovému vláknu, zaberie o cca 80% menej miesta než bežný froté uterák, takže sa vojde aj do toho najmenšieho detského batôžka.

Rýchloschnúci uterák Spokey Mobile využijete doma v kúpeľni, v škôlke, pri návšteve bazéna, pri kempovaní, pikniku, cestovaní –  aj na dovolenku, či na turistické výpravy alebo na pláži. Skvele sa osvedčí aj ako podložka na pláž alebo na trávu. 

 

 

Zameriavame sa na zdravie a bezpečnosť!

Uterák z mikrovlákna bol vyrobený tými najmodernejšími technológiami. Vďaka tomu má úžasnú savosť a je odolný proti roztrhaniu či inému poškodeniu. Naviac má vynikajúce priedušné vlastnosti. Uterák je 
vyrobený v súlade s normou EN 14362 – 1: 2012 – je vyrobený z materiálov, ktoré sú najbezpečnejšie pre zdravie užívateľov.

Koniec ťažkým a objemným uterákom
- Perfektný pre akékoľvek aktivity
-
Hravá grafika
zaženie nudu
- Fast drying – uschne rýchlo aj bez slniečka
Veľmi ľahký
Skvelá absorpcia
Veľký rozmer
- Kompaktné rozmery po zložení – vojde sa kamkoľvek

 

 

Praktické a moderné riešenie #vSpokeyStylu

Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality.

Navzdory jeho veľkosti 80 x 160 cm, uterák zaberá o cca 80% menej miesta ako bežný froté uterák, je 6x ľahší a 4x rýchlejšie absorbuje vodu ako klasický uterák. Súčasťou uteráku je aj praktický obal pre ľahšie a pohodlné prenášanie a úschovu. Po zašpinení ho stačí prepláchnuť vo vode o teplote do 30°C.

 




Parametre:
materiál: 80% Polyester / 20% Polyamid = 100% mikrovlákno
ľahký, rýchloschnúci, savý
rozmer: L - 80 x 160 cm
veľký rozmer - môže slúžiť ako plážová deka
moderná a hravá grafika pre deti
balený v praktickom obale

Informácie pre veľkoodberateľa:
balenie: 50 ks/kartón
možný predaj po 1 ks

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.