SPECTRO Cyklistická prilba pre dospelých a juniorov IN-MOULD, 58-61 cm, červená | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

SPECTRO Cyklistická prilba pre dospelých a juniorov IN-MOULD, 58-61 cm, červená

Prilba má certifikát bezpečnosti CE EN 1078. 21 ventilačných otvorov účinne odvádza prebytočné teplo.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693221906

Prilba Spokey SPECTRO je určená pre dospelých užívateľov a mládež. Je zhotovená z ľahkých a bezpečných materiálov. Prilba má certifikát CE, vyhovuje norme EN1078. Tieto prilby sú dokonalé pre ochranu hlavy pri jazde na korčuliach, skateboardu, bicykli či kolobežke.

KVALITA
Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality.

Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme zvláštny dôraz originálnemu a vypracovanému dizajnu. Prilby Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami.

TECHNOLÓGIA A VÝHODY
Pre bezpečnosť a pohodlie užívateľa je veľmi dôležité správne prispôsobenie prilby. U prilieb Spokey sú použité regulačné systémy Head Lock, ktoré umožňujú optimálne prispôsobiť prilbu obvodu hlavy užívateľa. Bezpečnostný klip umožňuje ľahké zapnutie a odopnutie prilby behom fyzickej aktivity. 

Vďaka pevnému rozšírenému šiltu, prilba chráni čelo a zátylok. Prilba je vybavená mnohými ventilačnými otvormi, ktoré účinne zvládnu prebytočné teplo aj pri veľmi intenzívnej záťaži.

Prilba váži iba 250 g a je vyrobená technológiou In-Mold.

Ako to funguje?
Vnútorná vrstva EPS je vstrekovaná do vonkajšej tvrdej polykarbonátovej škrupiny a vďaka tomu má prilba vysokú stabilitu, nízku hmotnosť, čo vám zaručí bezpečnosť a je veľmi odolná.



Light Weight Technology - Prilba vyrobená technológiou IN-MOLD. IN-MOLD technológia je pevným a neoddeliteľným spojením polykarbonátovej škrupiny s konštrukciou EPS prilby. Umožňuje navrhovanie viac ventilačných otvorov. Prilby sú veľmi ľahké, odolné a pevné.   



Systém HeadLock usnadňuje prispôsobenie prilby podľa veľkosti hlavy. 



Bezpečný klip umožňuje ľahké zapnutie a odopnutie prilby. 



Zámok pásu umožňuje trvalé nastavenie proporcii a dĺžky pásu.

Parametre:

- regulácia: Head Lock - 55-58 cm
- výborná ochrana čela a tylu
- rýchle zapínanie pod krkom
- počet prieduchov: 21
- vonkajší povrch: PC, In-mould
- hmotnosť: 250 g
- certifikát: CE, EN 1078  

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.