Kávovar ETA 3174.90000 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Kávovar ETA 3174.90000

Kávovar ETA Inesto prinesie do vášho každodenného rituálu nezameniteľnú chuť čerstvo prekvapkávanej kávy. S veľkou sklenenou kanvicou a výkonným príkonom 900 W si vychutnáte až 1,5 l silnej a voňavej kávy. S digitálnym displejom a DRIP STOP funkciou sa o prípravu nemusíte starať, a vďaka jednoduchému ovládaniu a údržbe je tento kávovar skvelým spoločníkom pre každodenné ránka.

60,41 €s DPH
50,34 €bez DPH
U dodávateľa 1 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:60

EAN: 8590393249633

Kávovar ETA 3174.90000

Kávovar ETA Inesto predstavuje spoľahlivého partnera pre každodenný kávový rituál. S výkonom 900W a objemom 1,5 l umožňuje rýchlu a pohodlnú prípravu kávy. Jeho digitálny displej s ukazovateľom času a časovačom zabezpečuje jednoduché nastavenie a personalizáciu prípravy. Sklenená kanvica s vekom nechá stlačením tlačidla vykúzliť až 1,5 l aromatickej kávy. Ak sú vaše rána uponáhľané a chaotické, oceníte prihrievaciu platňu, ktorá udržuje vašu kávu teplú až po dobu jednej hodiny.

Jednoduchá obsluha a maximálny pôžitok sú kľúčovými vlastnosťami tohto kávovaru. Digitálny displej nie je len zobrazovačom času, ale tiež funguje ako časovač, umožňujúc vám nastaviť prípravu kávy podľa vašich preferencií. Intuitívne ovládanie prostredníctvom niekoľkých tlačidiel, aby ste si mohli užívať kvalitnú kávu.

Nielenže tento kávovar ponúka výborný výkon, ale aj ľahkú údržbu. Jednotlivé diely môžete umývať v umývačke na riad, a to vďaka skvelým materiálom a konštrukcii. S trvalým filtrom na kávu, ktorý umožňuje používanie mletej kávy a je jednoducho vyberateľný, a funkciou DRIP STOP, ktorá zabraňuje odkvapkávaniu, je príprava kávy ešte jednoduchšia a bezproblémová.

Okrem všetkých týchto praktických vlastností poteší aj elegantný dizajn, ktorý zapadne do každej kuchyne. Či už si pripravujete kávu pre seba alebo pre viacero ľudí, kávovar ETA Inesto sa postará o to, aby bola príprava jednoduchá, efektívna a každodenná radosť z kávy trvala dlho.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.