Magnety 30mm modré Legamaster | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Magnety 30mm modré Legamaster

Magnety s priemerom 30 mm a modrou farbou od značky Legamaster sú pravdepodobne magnetické prvky navrhnuté na upevnenie dokumentov, obrázkov, poznámok a iných materiálov na magnetické tabule alebo iné magnetické povrchy. 

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8713797028523

Magnety 30mm modré Legamaster

Magnety 30mm modré Legamaster


Magnety s priemerom 30 mm a modrou farbou od značky Legamaster sú pravdepodobne magnetické prvky navrhnuté na upevnenie dokumentov, obrázkov, poznámok a iných materiálov na magnetické tabule alebo iné magnetické povrchy. Materiál: Magnety sú zvyčajne vyrobené z neodymového materiálu alebo iného magnetického materiálu, ktorý poskytuje dostatočnú silu na upevnenie ľahkých predmetov. Použitie: Sú vhodné na použitie na magnetických tabuliach, na chladničkách alebo na iných povrchoch, ktoré sú magnetické. Kancelárske využitie: Magnety sa často využívajú na organizáciu a prezentáciu informácií na pracovných alebo výučbových tabuliach. Značka: Legamaster je známa značka, ktorá vyrába kancelárske a školské potreby, vrátane magnetov.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení10 ks
Priemer3 cm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.