Sada do piesku My Little Pony s loptou, 5ks | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-40%

Sada do piesku My Little Pony s loptou, 5ks

Sadu do piesku s motívom rozprávkových postavičiek My Little Pony si zamiluje každé dievčatko. Sada má celkový rozmer 17cm a v balení sa nachádza kýblik, sitko, hrabličky, lopatka a loptička s priemerom 12cm. Sada je vhodná pre deti od 10+ mesiacov. Hračky sú vyrobené z plastu. 

Akcia
4,29 € s DPH
7,15 €
3,58 € bez DPH
Na sklade 3 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:4

EAN: 8592117330184

Sada do piesku My Little Pony s loptou, 5ks

Pridajte do zbierky vašich detí na piesok novú sadu! Všetky malé fanúšičky a fanúšikovia rozprávok My Little Pony si ju určite zamilujú. Táto sada zahŕňa 5 kusov hračiek s rozprávkovým motívom My Little Pony obsahujúc aj jednu loptičku s priemerom 12cm, ktorá zabezpečí zábavu na pieskovisku aj mimo neho. 

Celá sada má rozmer 17cm a obsahuje kýblik so sitkom, hrabličky, lopatku a loptu. Sada je vhodná pre deti od 10 mesiacov a ponúka nielen zábavu, ale aj možnosť rozvíjať ich kreativitu a motoriku.

Hračky do piesku My Little Pony sú vyrobená z kvalitného a odolného plastu, ktorý vydrží aj tie najdlhšie hry a dobrodružstvá.

Ak hľadáte nový spôsob, ako zábavne tráviť čas vonku so svojimi deťmi, táto detská sada My Little Pony je určite tou správnou voľbou. Ponúka skvelú príležitosť na hranie, učenie a tvorivosť na pieskovisku.  Navyše jej súčasti sú vyzdobené obľúbenými postavičkami z My Little Pony, čo robí z pieskoviska zábavný svet plný farieb a kúziel.

ParameterHodnota
Vek 10m+
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.