Žehlička na vlasy ETA 3337.90000 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Žehlička na vlasy ETA 3337.90000

Žehlička na vlasy vybavená keramicko-turmalínovými doštičkami pre optimálne žehlenie. Odpružené doštičky, nastavenie teploty od 160 do 220 °C a rýchle zahriatie dosiek.Funkcia žehlenia s parou, vyberateľná nádržka na vodu a automatické vypínanie po 30 minútach. Cestovné puzdro a kompaktný dizajn. Príkon 40 W.

54,71 €s DPH
45,59 €bez DPH
U dodávateľa 2 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:54

EAN: 8590393259038

Žehlička na vlasy ETA 3337.90000

Získajte dokonalý účes s žehličkou na vlasy vybavenou keramicko-turmalínovými doštičkami pre optimálne žehlenie. Odpružené doštičky zabezpečujú perfektné priľnutie k vlasom, kým plynulé nastavenie teploty od 160 do 220 °C a rýchle zahriatie dosiek umožňujú presné nastavenie podľa vašich potrieb. S funkciou žehlenia s parou, vyberateľnou nádržkou na vodu a automatickým vypínaním po 30 minútach ponúka táto žehlička praktické a efektívne žehlenie. Cestovné puzdro, závesné očko a kompaktný dizajn robia z nej ideálny spoločník nielen doma, ale aj na cestách.

Zanechajte vlasom priestor na samovoľný lesk a sviežosť s žehličkou na vlasy FENITÉ. S inovatívnym prístupom k úprave vlasov vám táto žehlička s keramicko-turmalínovými doštičkami ponúka maximálnu kontrolu nad teplotou od 160 do 220 °C. S plynulým nastavením, ON/OFF spínačom a svetelnou signalizáciou vám umožňuje jednoduché a bezpečné ovládanie. 

Funkcia žehlenia s parou v žehličke FENITÉ je revolučným spôsobom, ako dosiahnuť krásne hladké vlasy. S objemom nádrže približne 7,5 ml, máte k dispozícii až 20 minút jemnej pary, ktorá účinne pomáha pri žehlení. Táto inovatívna vlastnosť nie len dodáva hydratáciu vašim vlasom, ale zároveň zvyšuje efektívnosť procesu a zanecháva vlasy hebké, lesklé a pripravené na dokonalý účes.

Ďalšie vychytávky, ako automatické vypnutie po 30 minútach a možnosť uzamykania doštičiek, robia z tejto bielou žehličky na vlasy nevyhnutného spoločníka pre každodennú starostlivosť o vaše vlasy. Otočný napájací kábel o dĺžke1,7 m určite poteší každú ženu, ktorá bojuje so zamotanými káblami. S cestovným puzdrom a pútkom na zavesenie získa žehlička pridanú hodnotu pre jednoduché cestovanie a bezpečné uskladnenie.

ParameterHodnota
Teplovzdušná kefanie
Žehlička s parouáno
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.