Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Western Digital

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

WD RED PLUS NAS WD10EFRX 1TB SATA/600 64MB cache, CMR

Formát:3.5"; Kapacita pevného disku (v GB):1 000; Rozhranie:interní Serial ATA III; Rýchlosť otáčok (v RPM):IntelliPower; Typ disku:HDD; Veľkosť buffra (v MB):64
Pozrieť podobné produkty

EAN: 718037799650

Pevný disk Western Digital RED WD10EFRX na použitie v zariadeniach NAS -Kapacita 1 TB -Rozhranie SATAIII/600 (6 Gb/s), kompatibilné s rozhraním SATAII/300 -Algoritmy IntelliPower™ na starostlivé vyladenie rovnováhy rýchlosti, prenosovej rýchlosti a ukladania do vyrovnávacej pamäte pre výraznú úsporu energie a spoľahlivý výkon. -64 MB vyrovnávacej pamäte -výnimočne tichý -znížená spotreba energie až o 38 % v porovnaní s bežnými diskami -až o 35 % vyššia MTBF v porovnaní s diskami pre stolové počítače -určený na prevádzku 24 hodín, 7 dní v týždni -kompatibilný s RAID -pre správnu funkčnosť v systéme Windows XP a starších operačných systémoch odporúčame stiahnuť nástroj WD Align z webovej stránky http://www.wdc.com/en/products/advancedformat/ -záruka 3 roky Parameter Hodnota Konštrukcia (HDD) Interná veľkosť (HDD) 3.5" rozhranie SATA SATA III/600 kapacita (GB) 1000 vyrovnávacia pamäť na HDD (MB) 64 záruka (roky) 3.
ParameterHodnota
VýrobcaWestern Digital
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou