MOVENA Elektrický běžecký pás | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

MOVENA Elektrický běžecký pás

Běžecký pás Spokey Movena je určen pro ty, kteří hledají zařízení, které má výborné technické parametry, pohodlné ovládání a klasický, elegantní vzhled.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693243854


BEŽECKÝ PÁS SPOKEY MOVENA 2HP, 18 km/h, 120 kg


Obľúbená hudba počas tréningu? Pripojte si bežecký pás k telefónu cez Bluetooth a vychutnajte si vysoko kvalitný zvuk z reproduktora zabudovaných v bežeckom páse Movena!



Bežecký pás MOVENA značky Spokey je nenahraditeľným vybavením v domácej posilňovni. Nemusíte sa vzdať tréningu kvôli smogu, dažďu, mrazu alebo iným faktorom. Vybavenie má moderný systém tlmenia vibrácií, takže komfort tréningu je naozaj skvelý nielen pre užívateľov, ale aj pre ostatných členov domácnosti.

Pri každodennom používaní sú užitočné tiež namontované transportné kolieska pre jednoduchú manipuláciu - vďaka nim môžete ľahko presunúť bežecký pás na požadované miesto. Keď bežecký pás zrovna nepoužívate, môžete ho jednoducho zložiť, čím zaberie menej miesta. Opätovné rozloženie je veľmi jednoduché. Stačí nohou stlačiť farebný prvok hydraulického valca a opatrne zatiahnuť pás bane - bežecký pás sa rozloží sám. Movena je dobrá voľba pre začiatočníkov - ovládací panel je ergonomický a intuitívne.

Moderné riešenia
Bežecký pás má systém SP QUALITY & SUPPORT, čo znamená vysokú odolnosť, životnosť a dobrý výber materiálu. Už vyššie spomenutý systém tlmenia vibrácií S.A.S. (Shock absorption system) - výrazne eliminuje vibrácie prenášajúce sa do bežeckého pásu pri behu, čím zvyšuje komfort užívania a znižuje záťaž kĺbu. Systém ECP (Ergonomicaly designed control panel) navyše umožňuje jednoduchý a intuitívny spôsob ovládania zariadenia. Panel má tiež multimediálny dok, na ktorý môžete umiestniť svoj tablet a užívať si pri behu obľúbenú hudbu alebo filmy. Bežecký trenažér je v rukovätiach vybavený snímacom tepovej frekvencie, ktorý vám umožní sledovať pulz behom tréningu - takže už nepotrebujete ďalšie vybavenie pre bezpečné a efektívne cvičenie.

Počítač
Elektrický bežecký pás Movena je vybavený počítacom, ktorý vám umožní zvoliť si tréningové parametre optimálne prispôsobené svojim potrebám, zmerať čas, vzdialenosť, rýchlosť, počet spálených kalórií, pulz a HRC. 12 prednastavených programov ktoré sú určené pre tých, ktorí chcú byť fit a budovať formu, rovnako ako aj pre tých, ktorí sa snažia o tie najlepšie výsledky. Všetky parametre možno sledovať na troch LED displejoch.

Na bežeckom páse Movena možno bežať maximálnou rýchlosťou 18 km / h - takže si bez problémov užijete aj rýchlejší tréning. Môžete si tiež nastaviť 12 rôznych uhlov sklonu bežeckého pásu,  bez toho aby ste museli opustiť svoj domov, môžete behať a prispôsobovať intenzitu vášho tréningu pre dosiahnutie požadovaných cieľov. Pre väčšie pohodlie a bezpečnosť má bežecký pás Spokey Movena protišmykovou štruktúru pásu.

Aplikácia FitShow
Aj v pohodlí domova môže bežať tematickým prostredím (púšť, prérie, les, ..) po pripojení k aplikácii FitShow.
- ponúka záznam INDOOR (vnútorných) a OUTDOOR (vonkajších) aktivít
- vonkajšie aktivity zaznamenáva prostredníctvom GPS
INDOOR aktivity:
- tematické prostredia
- mapy (bežecká trasa zvolená na mape)
- zaznamenáva: čas, kalórie, vzdialenosť, kroky / min., Pulz, priemernú rýchlosť a tempo
Poznámka: Tréningové programy v aplikácii nie sú kompatibilné s bežeckým pásom, pretože má model Movena naprogramované svoje vlastné tréningové programy.

  

Parametre:
výkon motora: 2,0 HP

rýchlosť: 0-18 km / h
12 stupňová regulácia uhla náklonu pásu
počet programov: 12 + manuálny program
3 LED displeje
multimediálne dok: miesto na tablet
bluetooth
možnosť využitia aplikácie App Control FitShow pre iOS a Android
kompatibilné s aplikáciou Google View Map na iOS
funkcie počítača: čas, vzdialenosť, rýchlosť, kalórie, tepová frekvencia, HRC
bezpečnostný kľúč
možnosť zloženia pásu
namontované kolieska pre ľahšiu manipuláciu
protišmykový povrch pásu
zabudované reproduktory pre počúvanie hudby
rozmer bežeckej plochy: 46 x 130 cm
rozmer rozloženého pásu: 164 x 73 x 131 cm
rozmer zloženého pásu: 160 x 72 x 43 cm
rozmer balenia: 170,5 x 76,5x 28,5 cm
vzdialenosť medzi držadlami: 72 cm
váha netto: 55 kg
váha brutto: 65 kg
maximálna váha užívateľa: 120 kg
záruka: 5 rokov na rám a 2 roky na mechanické časti, s výnimkou komponent, ktoré podliehajú bežnému opotrebovaniu
ocenenia: CE, Rohs

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.