Eaton 5P 1150i, UPS 1150VA / 770W, 8 zásuvek IEC, LCD | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Eaton
Darček k objednávke
-6%

Eaton 5P 1150i, UPS 1150VA / 770W, 8 zásuviek IEC, LCD

Počet zásuviek:8; Účel použitia:Server; Prevedenie:Tower; VA:1150; Topológia:Line-interaktívne; Fáza (Vstup/Výstup):1:1; Komunikácia:USB, RS-232; Možnosti rozšírenia:Management karta
Akcia
780,47 € s DPH
830,29 €
650,39 € bez DPH
U dodávateľa 4 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:780

EAN: 743172042842

Eaton 5P je mimoriadne energeticky účinný UPS s pokročilým LCD displejom a meraním výkonu

komunikačné porty: 1 port USB + 1 sériový port RS232 (nemožno použiť súčasne), mini svorkovnica pre diaľkové zapnutie/vypnutie a diaľkové vypnutie (RPO)
Komunikačný slot: 1 slot pre Network-MS, ModBus-MS alebo Relay-MS

Vhodné na ochranu:

  • servery,
  • sieťové prvky,
  • úložné zariadenia.
Funkcie riadenia:
  • Nový grafický LCD displej poskytuje základné informácie o stave UPS a nameraných hodnotách na jednej obrazovke (v siedmich jazykoch, v závislosti od možnosti). K dispozícii sú aj pokročilé možnosti konfigurácie s prehľadnými navigačnými tlačidlami.
  • UPS 5P dokáže merať spotrebu energie v kWh, ktorú možno sledovať na LCD displeji alebo pomocou softvérového balíka Eaton Intelligent Power.
  • Záťažové segmenty umožňujú prioritné vypnutie menej dôležitých zariadení počas výpadku napájania z elektrickej siete a predlžujú čas zálohovania batérií pre kľúčové zariadenia. Segmenty možno spravovať na diaľku a reštartovať zablokované zariadenia dátovej siete alebo vytvárať a aktivovať sekvencie vypínania a reštartovania.
  • UPS 5P ponúka komunikáciu cez sériový alebo USB port. Okrem toho má zásuvnú pozíciu pre voliteľný komunikačný adaptér (vrátane karty SNMP/Web alebo karty s reléovými kontaktmi). Súčasťou každej UPS je softvérový balík Eaton Intelligent Power, ktorý je kompatibilný so všetkými hlavnými operačnými systémami vrátane virtualizačného softvéru, ako sú VMware a Hyper-V.
Parametre a energetická účinnosť
  • Vďaka optimalizovanej elektrickej konštrukcii má UPS 5P energetickú účinnosť až 98 %, čo znižuje náklady na klimatizáciu a spotrebu energie.
  • Pri prevádzke na batérie (záložný režim) UPS 5P poskytuje vysokokvalitný priebeh výstupného napätia potrebný pre všetky citlivé zariadenia pripojené k jeho výstupu, ako sú napríklad servery vybavené PFC (korekcia účinníka).
  • Používatelia môžu predĺžiť životnosť batérie rozšírením povoleného rozsahu vstupného napätia alebo nastavením citlivosti vstupnej krivky (prostredníctvom LCD displeja alebo softvéru), prispôsobiť jednotku UPS pre konkrétne prostredie (napr. motor-generátor).
Všestrannosť
  • Výkonnejšie batérie s dlhšou životnosťou: Technológia správy batérií Eaton ABM využíva pokročilú trojstupňovú technológiu nabíjania, ktorá dobíja batérie len v prípade potreby, čím predlžuje ich životnosť až o 50 %.
  • Batérie sa dajú vymeniť za chodu bez toho, aby bolo potrebné vypínať pripojené zariadenia. Pomocou voliteľného modulu bypassu údržby možno dokonca vymeniť celú UPS za chodu (nie je súčasťou dodávky).
.
ParameterHodnota
VýrobcaEaton
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.