Tlakomer ETA 4297.90000 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

ETA
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Tlakomer ETA 4297.90000

Moderný tlakomer na ruku ETA 4297.90000 s LCD displejom a SMART aplikáciou. Meria systolický aj diastolický tlak, pulz a jeho pravidelnosť. Ponúka dvojaký systém nabíjania - pomocou batérií AAA alebo sieťového adaptéra. Funkcie indikátora šetrenia batérií, zamknutia tlačidiel, svetelnej signalizácie, pamäte pre dvoch užívateľov.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8590393320691

Tlakomer na ruku ETA 4297.90000 

Inovatívny tlakomer značky ETA 4297.90000 meria systolický aj diastolický tlak klasickou oscilometrickou metódou s presnosťou +/- 3 mmHg. Navyše má pod kontrolou aj pravidelnosť pulzu a na prípadné odchýlky (srdcovú arytmiu) svojich používateľov včas upozorní. Všetky namerané hodnoty sa budú ukladať nie len do zariadenia, ale navyše aj do vášho smartfónu, pretože tento praktický asistent je kompatibilný aj s aplikáciou MedM BP.


Všetky zdravotné dáta sa zobrazia na dobre čitateľnom dotykovom LCD displeji. Namerané hodnoty si používatelia môžu uložiť podľa dátumu do pamäte tlakomeru s kapacitou až 60 meraní pre dve rôzne osoby

O pohodlnosť merania sa postará komfortná a nastaviteľná manžeta. Tá sa prispôsobí obvodu ruky v rozmedzí od 22 - 42 cm, pričom napustenie a vypustenie vzduchu je plne automatické. Popri meraní je možné využiť funkciu zámku tlačidiel, aby proces prebehol bez nechceného prerušenia.

Šikovnou funkciou je aj indikátor vybitej batérie, ktorý upozorní na nízky stav nabitia pomocou svetelnej kontrolky. Na dobitie sa dajú použiť dva spôsoby - sieťový adaptér alebo batérie typu AAA (obe varianty sú súčasťou balenia). Avšak aby zariadenie vydržalo čo najdlhšie, má zabudovanú aj funkciu šetrenia batérie. Tá tlakomer po minúte nečinnosti vypne, aby bol pripravený na ďalšie použitie. 


O vaše zdravotné dáta sa spoľahlivo bude starať aj SMART aplikácia MedM BP, ktorá je kompatibilná s operačným systémom Android 4.4 a iOS 10 a vyšším. Na stiahnutie je zdarma na Google Play a Apple App Store.


Vďaka tejto aplikácii budete môcť váš tlak a pulz sledovať, pravidelne zaznamenávať a vyhodnocovať ich vývoj. Navyše budete mať tieto informácie dostupné vždy, keď to bude potrebné – napríklad behom návštevy lekára.


Čo všetko ponúka aplikácia MedM BP?

automatický prenos zmeraných hodnôt a ručné vloženie nových hodnôt 

 možnosť priradiť bližšie podrobnosti k jednotlivým meraniam (napr. pocit, pozícia tela, poznámky,...)

prehľadné grafické znázornenie výsledkov a export výsledkov - svoje zdravotné dáta si môžete za zvolené časové obdobie uložiť do rôznych formátov (obecný CSV, Excel CSV a v prípade webovej platformy i PDF, HTML či Excel XLSX)

automatické ukladanie a zálohovanie dát v cloude s prístupom prostredníctvom vlastného účtu 

použitie pre návštevy aj bez registrácie (tzv. visitor mode) 

pamäť pre veľké množstvo uložených profilov 

prepínanie medzi metodikami merania krvného tlaku (Európske ESH/ESC či USA JNC // ACC/AHA) 

 synchronizácia dát s aplikáciou GOOGLE FIT (Android) alebo Zdravie (iOS) 

Prihlasovacie údaje z aplikácie je možné použiť aj pre prístup k webovej platforme, ktorá okrem dostupných funkcií pridáva ďalšie skvelé možnosti kontroly a sledovania biometrických údajov. Samozrejmosťou je, že tlakomer je možné plnohodnotne používať aj bez aplikácie.


Technické parametre tlakomeru:

Rozsah merania tlaku: 0 – 299 mmHg

Rozsah merania pulzu: 40 – 199/min

 Presnosť merania tlaku: +/-3 mmHg

Presnosť merania pulzu +/-5 %

WHO klasifikácia krvného tlaku

 SMART aplikácia 


ParameterHodnota
VýrobcaETA
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.