Eaton Ellipse PRO 1200 FR, UPS 1200VA, 8 zásuviek, LCD, slovenské zásuvky | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Eaton
Darček k objednávke
-6%

Eaton Ellipse PRO 1200 FR, UPS 1200VA, 8 zásuviek, LCD, české zásuvky

Počet zásuviek:8; Účel použitia:Desktop; Prevedenie:Tower; VA:1200; Topológia:Line-interaktívne; Fáza (Vstup/Výstup):1:1; Komunikácia:USB; Možnosti rozšírenia:Možnosť pripojenia zástrčky
Akcia
391,63 € s DPH
416,63 €
326,36 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:391

EAN: 743172437716

Energeticky úsporná ochrana napájania pracovnej stanice

- LCD displej UPS Eaton Ellipse PRO poskytuje prehľadné informácie o stave UPS a nameraných hodnotách. Umožňuje tiež jednoduché nastavenie UPS.

- Funkcia EcoControl, ktorá automaticky vypína pripojené zariadenia, keď je hlavné zariadenie vypnuté, môže znížiť spotrebu energie až o 20 %.

- Funkcia automatickej regulácie napätia (AVR) umožňuje pokračovať v práci aj pri kolísaní sieťového napätia bez použitia batérií.

- Ellipse PRO obsahuje vysoko výkonnú prepäťovú ochranu, ktorá je v súlade s normou IEC 61643-1. Táto UPS chráni aj vaše dátové pripojenie Ethernet, internet a telefónne linky.

Jednoduchá a rýchla inštalácia

- Ellipse PRO sa dodáva so štyrmi (modely 650/850) alebo ôsmimi (modely 1200/1600) zásuvkami na jednoduché pripojenie k väčšine bežných počítačov a periférnych zariadení.

- Mimoriadne plochý dizajn UPS Ellipse PRO umožňuje jednoduchú inštaláciu v akomkoľvek kancelárskom prostredí: UPS možno nainštalovať vertikálne pod stôl alebo horizontálne pod monitor. Montáž do 19" stojana alebo na stenu je možná pomocou voliteľných montážnych súprav.

- Zariadenie Ellipse PRO je vybavené portom USB a dodáva sa s káblom USB a softvérom Eaton UPS Companion, ktorý umožňuje bezpečné vypnutie systému, meranie spotreby a jednoduchú konfiguráciu UPS.

Bezstarostná údržba

- Na UPS vrátane batérií sa vzťahuje trojročná záruka.

- Automatické testovanie batérie v pravidelných intervaloch zabezpečuje včasné odhalenie problémov a upozorňuje na ich včasnú výmenu.

- Jednoduchá výmena batérie predlžuje životnosť UPS.

Vhodné na ochranu:

- Pracovné stanice

- Sieťové prvky

- Periférie

.

ParameterHodnota
VýrobcaEaton
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.