Kulma kliešťová ETA 4327.90000 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Kulma kliešťová ETA 4327.90000

Kliešťová kulma na vlasy s priemerom tubusu 19 mm a nerezovým povrchom je ideálna pre vytváranie jemných a štýlových vĺn. S príkonom 25 W, chladnou špičkou a otočným káblom na 1,7 m poskytuje jednoduché a bezpečné používanie, a vďaka výklopnému stojanu je skladovanie pohodlné.

9,75 €s DPH
8,12 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:9

EAN: 8590393260973

Kulma kliešťová ETA 4327.90000

ROSALIA, kliešťová kulma s príkonom 30 W a priemerom 19 mm, ponúka maximálnu teplotu približne 180 °C pre variabilitu účesov. S kvalitným PTC topným telom, ovládaním ON/OFF, výklopným stojanom a svetelnou signalizáciou je spoľahlivým pomocníkom. Otočný kábel s dĺžkou 1,7 m a praktický fialový dizajn súčasne zabezpečujú pohodlnosť a štýlový vzhľad, čím ROSALIA splňuje nielen funkčné, ale aj estetické nároky. Jednoduché ovládanie a údržba robia z tejto kulmy ideálny nástroj pre každodenné úpravy vlasov s minimálnym úsilím, nech už preferujete elegantné kučery alebo jemné vlny.

Kliešťová kulma ROSALIA je spoľahlivým pomocníkom pri úprave vlasov s výkonom 30 W o priemere 19 mm. Ovládanie je jednoduché vďaka ON/OFF spínaču, a maximálna teplota približne 180 °C umožňuje tvorbu rôznych účesov. S výklopným stojanom, svetelnou signalizáciou a praktickým otočným káblom je táto fialová kulma nielen funkčná, ale aj štýlová.

Výnimočná kvalita je zaručená vďaka PTC topnému telesu, ktoré rýchlo dosiahne požadovanú teplotu. Výklopný stojan zabezpečuje bezpečné odloženie, a otočný napájací kábel s dĺžkou 1,7 m poskytuje voľnosť pohybu. Táto kliešťová kulma nie je len praktickým nástrojom, ale aj štýlovým doplnkom, ktorý vám pomôže dosiahnuť želaný vzhľad s minimálnym úsilím.

S jednoduchým ovládaním a údržbou je ROSALIA ideálnou voľbou pre každodenné úpravy vlasov doma. Nech už chcete elegantné kučery alebo jemné vlny, táto kliešťová kulma v spojení s pútavým dizajnom a výbornými výsledkami vám umožní dosiahnuť perfektný účes bez námahy.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.