DVD rekordér Dazzle HD ML BOX | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Corel
Darček k objednávke

DVD rekordér Dazzle HD ML BOX

Pre koho je licencia určená:Pre domácnosti; Jazyk:Český; Spôsob platby:Plná verzia; Typ licencie:Krabica

83,99 €s DPH
69,99 €bez DPH
U dodávateľa 1 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:83

EAN: 735163141696

DVD rekordér Dazzle HD ML BOX

Premeňte videokazety na pohlcujúce digitálne filmy

Vďaka vysokokvalitnému zariadeniu na digitalizáciu videa a výkonnému strihovému softvéru Pinnacle Studio HD umožňuje rekordér Dazzle DVD Recorder HD jednoducho vytvárať filmy ako profesionál. Rýchlo importujte videá a fotografie, potom upravujte scény a dodajte im profesionálny vzhľad pomocou rozsiahlej knižnice efektov, prechodov a možností nahrávania zvuku.

Svoje majstrovské dielo môžete zdieľať priamo na webe pomocou nahrávania na YouTube jedným kliknutím alebo jednoducho preniesť video do prehrávača Apple iPod, Sony PSP alebo inde. S programom Dazzle DVD Recorder HD nebolo nikdy jednoduchšie vytvárať a zdieľať úžasné HD videá.

Jednoduchý import videa
Obsahuje hardvér potrebný na zachytávanie videa priamo z videorekordérov, analógových videokamier a DVD prehrávačov. Digitalizujte video DVD v plnom rozlíšení.

Premeňte klipy na presvedčivé filmy
Po nakrútení videa získajte kreatívne štúdio Pinnacle pre aplikáciu Dazzle. Tento výkonný editor videí obsahuje všetky nástroje, titulky a prechody, ktoré potrebujete na vytváranie filmov, ktoré si vaša rodina a priatelia zamilujú.

Vychutnajte si svoje spomienky novými spôsobmi
Sledujte svoje filmy kdekoľvek na DVD, YouTube, Facebooku, mobile, tabletoch, PlayStation a Xboxe.

.

ParameterHodnota
VýrobcaCorel
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.