Sony DSC-W830B Cyber-Shot - Čierny | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

SONY DSCW830B Cyber-Shot 20.1MPix, 8x zoom - černý

Typ fotoaparátu:Digitálne kompakty, Instantné fotoaparáty; Megapixle:20; Optický zoom (v násobkoch):6; Rozlíšenie videa:720p; Typ pamäťovej karty:SD, SDXC, SDHC; Rozhranie:USB; Funkcie:Detekcia tvárí; Formát médií:MPEG4, JPEG
Pozrieť podobné produkty

EAN: 4905524972436

SONY DSCW830B Cyber-Shot

Nikdy nebolo jednoduchšie snímať detailné fotografie a videá vo vysokom rozlíšení. Model W830, ktorý je vďaka kompaktnému dizajnu dosť malý, aby sa vám zmestil do vrecka, je vybavený viacerými funkciami vrátane snímača s rozlíšením 20,1 Mpx, objektívu ZEISS s 8x optickou transfokáciou, rýchleho automatického zaostrenia a stabilizácie Optical SteadyShot.


Typ snímača

Super HAD CCD™ typu 1/2.3 (7,76 mm)

Efektívne pixely

Pribl. 20,1 megapixela

Typ objektívu

Objektív Vario-Tessar® s 8 členmi v 7 skupinách (vrátane 5 asférických členov)

Optický zoom

8x (optický zoom pri zázname videa)

Typ obrazovky

6,7 cm (typ 2,7) (4:3) / 230 400 bodov / ClearPhoto / displej TFT LCD

Vstupné a výstupné konektory

Viacúčelový (AV/USB), Hi-Speed ​​USB (USB 2.0)


Istota podareného záberu

Snímanie fotografií a videoklipov HD plných detailov nikdy nebolo jednoduchšie. Model W830 s kompaktným dizajnom, ktorý sa vám zmestí do vrecka, je napchatý funkciami vrátane 20,1MP snímača, objektívu ZEISS s 8x optickým zoomom, rýchleho automatického ostrenia a optického stabilizátora obrazu SteadyShot.


Všetko je v detaile

Bez námahy zachyťte krásu každej scény fotoaparátom W830 Cyber-shot™. Snímač obrazu s vysokým rozlíšením 20,1 MP disponuje vstavaným automatickým ostrením a zaistí tak ostré a detailné snímky aj pri rýchlej akcii. Tomu sa šikovný telefón nevyrovná.


Pritiahnite svet bližšie k sebe

Priblížte s výkonným 8x optickým zoomom a zachyťte scénu ostrú ako žiletka pomocou objektívu ZEISS.


Snímajte a zdieľajte videozáznamy v rozlíšení HD

Stlačte tlačidlo záznamu a snímajte plynulé videá vo formáte 720p HD, ktoré si môžete ihneď prehrať a znova s ​​priateľmi prežiť daný okamih.


Nastavenie pre každú scénu

Inteligentný automatický režim, automaticky upraví nastavenia fotoaparátu podľa podmienok pri snímaní. Krásne exponované snímky tak získate rýchlo, bez dodatočných komplikácií manuálneho ovládania.


Stabilné snímky bez otrasov

Optický stabilizátor obrazu SteadyShot znižuje dopady drobných pohybov, otrasov a posunov objektívu: vďaka tomu sú fotografie aj filmy ostré a čisté.


Úpravy snímok bez námahy

Vďaka skrášľovacím efektom môžete upravovať alebo retušovať snímky za pochodu a vylepšiť tak celkový vzhľad momentiek či dodať sviežosť a čistotu portrétom priateľov, dokonca aj pri panoramatických záberoch.

Získajte perspektívu s panoramatickým záberom 360°

Stlačte tlačidlo a prejdite fotoaparátom zo strany na strany alebo hore a dole. Fotoaparát automaticky spojí sériu snímok urobených v rýchlej sekvencii a vytvorí tak kompletnú panoramatickú snímku celej scény.

ParameterHodnota
Typ pamäťovej karty
SDXC
SD
Rozlíšenie videa720p
VýrobcaSony
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.