PICNIC HIGHLAND Pikniková deka 130 x 150 cm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

PICNIC HIGHLAND Pikniková deka 130 x 150 cm

Piknik deka s hliníkovou fóliou naspodku. Využitím hliníkovej fólie ako spodnej vrstvy deky garantuje dostatočnú tepelnú izoláciu a odolnosť proti vlhku (je možné rozložiť aj na mokrej tráve). Akryl je ...
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693250708


Odpočinok pre dvoch #vSpokeyStylu

Pikniková deka Spokey PICNIC HIGHLAND je nevyhnutnou súčasťou vybavenia každého milovníka pikniku. Vo Spokey si vážime každého okamihu relaxácie a snažíme sa, aby bol čo najpohodlnejší. Model Spokey PICNIC HIGHLAND je určený pre tých, ktorí majú radi farby a motív v námorníckom štýle. Deka upúta pozornosť a určite vynikne v dave. Veľký rozmer deky 150 × 180 cm vám umožní usporiadať s rodinou či priateľmi pohodlný piknik. Tiež sa skvele osvedčí ako deka na pláž, záhradu či na kúpalisko. 

Komfort na najvyššej úrovni


EPE fólie v spodnej vrstve chránia proti vlhkosti. Deku tak možno rozložiť aj na mokrej tráve. Vrchná vrstva piknikovej deky PICNIC HIGHLAND je vyrobená z materiálu Polar fleece, ktorý je veľmi príjemný na dotyk.


Jednoduché a praktické zloženie

Skladanie deky je veľmi jednoduché a intuitívne - stačí ju zrolovať do valčekov. Po zložení možno piknikovú deku zaistiť dvoma popruhy na suchý zips, vďaka ktorým sa pri prenášaní deka nerozloží. V zloženom stave nezaberá veľa miesta, čo uľahčuje jej skladovanie. Pohodlné prenášanie deky zaisťuje rukoväť, ktorá skvele padne do ruky.

Usporiadajte nezabudnuteľný piknik s piknikovou dekou PICNIC HIGHLAND. Deka je skvelou voľbou pre milovníkov relaxu na tráve alebo na pláži.

Určenie

pre pikniky a rekreáciu vo voľnej prírode


Parametre:
materiál: 100% polar fleece (160 g/m2)
spodná vrstva: EPE pena
vodotesná spodná vrstva
rozmer: 130 x 150 cm
rozmer po zložení: 34 x 15 cm
roluje sa do valčeku
popruhy na suchý zips
rukoväť pre ručné prenášanie
váha: 380 g
deku je možné prať v práčke pri teplote 30°C - nečistiť chemicky

Informácie pre veľkoodberateľa:
balenie: 20 ks/kartón
možný predaj po 1 kuse

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.