Bezdotykový teplomer TrueLife Care Q7 | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

TrueLife
Darček k objednávke

Bezdotykový teplomer TrueLife Care Q7

Bezdotykový teplomer na čelo, spánky, uši. Okrem telesnej teploty zmeria teplotu prostredia, predmetov, domácich miláčikov, jedál a nápojov. Funkcie: pamäť 32 meraní, automatické vypnutie, podsvietenie displeja, svetelná a zvuková signalizácia výsledku, rýchle meranie. Napájanie na batérie.
38,09 €s DPH
31,74 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:38

EAN: 8594175354911

Bezdotykový teplomer TrueLife Care Q7

Bezdotykový teplomer fungujúci na princípe infračerveného žiarenia zmeria teplotu každého člena domácnosti, predmetu, izby, jedla či nápoja. Výrobok je veľmi presne kalibrovaný a vďaka presnosti merania až 0,2°C budú výsledky vždy ukazovať pravdivé hodnoty. A ak si potrebujete zmerať teplotu preventívne pred prácou, školou či iba pre istotu, určite vás poteší, že nemusíte vôbec dlho čakať, pretože výsledok viete už do jednej sekundy



Teplomer má tri módy merania telesnej teploty - na spánkoch, na čele a v uchu. Ale tam jeho možnosti nekončia, pretože teplotu môžete zmerať aj pri povrchoch, prostredí či dokonca domácich miláčikoch. Všetky dáta sa automaticky ukladajú do pamäte zariadenia, kde sa zmestí až 32 meraní


V prípade zvýšenej teploty vás teplomer upozorní pomocou svetelnej a zvukovej signalizácie. Určite využijete aj možnosť podsvietenia displeja. Vďaka tomu budete vedieť bezproblémovo prečítať výsledky aj v noci. 

Farebné a zvukové upozornenie 

Jednoduché ovládanie  

Farebne podsvietený displej

Podsvietenie displeja v noci

Meranie telesnej teploty, teploty domácich miláčikov, povrchov, nápojov a jedál

Funkcia automatického vypnutia 

Rýchle a presné meranie do 1 sekundy

Pamäť 32 meraní



Zariadenie má veľkú výdrž batérie - až 40 000 meraní na jedno nabitie. K tomuto faktu prispieva aj funkcia automatického vypnutia, ktorá teplomer vypne po 15 sekundách nečinnosti. 


Rozsah merania telesnej teploty: 32 - 42,5 °C

Rozsah merania prostredia a predmetov: 0 - 100 °C

Zdroj napájania: 2× 1.5V AAA batérie

Rozmery: 98 × 36,5 × 132 mm

Hmotnosť: 73g

ParameterHodnota
VýrobcaTrueLife
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.