MANDALA Podložka na cvičenie lososová 4 mm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

MANDALA Podložka na cvičenie lososová 4 mm

Ľahká podložka určená pre celý rad cvičení. Neabsorbuje vlhkosť. Protišmykový povrch umožňuje pohodlné a bezpečné cvičenie užívateľa. Určené pre rekreačné amatérske cvičenie.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693260516


Podložka Spokey MANDALA je nevyhnutnou súčasťou vybavenia každého milovníka jogy. Unikátna kombinácia farieb a vzoru robia z modelu MANDALA nepostrádateľný prvok vašich tréningov. Vďaka použitiu tých najlepších materiálov a výrobných techník je podložka odolná voči napínaniu, poničeniu a oteru. Dlhodobo si udržuje tvar a jedinečný vzhľad. Podložka na jogu a pilates je vytvorená pre najnáročnejších klientov. 
Protišmyková podložka je vyrobená z materiálu TPE (Thermo Plastic elastomér), s hrúbkou 0,4 cm, ktorý zaisťuje stabilitu a bezpečnosť pri cvičení na rôznych typoch povrchu. Neobsahuje alergénne latex, ftaláty, azofarbivá ani PVC. Je antialergická a protišmyková. Ľahko sa roluje a po zložení zaberá málo miesta. Materiál je odolný voči vode a vlhkosti, vďaka čomu možno podložku ľahko udržať v čistote a nepoškodenú. Podložka je navyše vybavená praktickým popruhom pre jednoduchší transport.

Určenie:

Podložka je vhodná ku cvičeniu takmer kdekoľvek. 

Parametre:
materiál: TPE
rozmery: 180 x 60 cm
hrúbka: 4 mm
popruh pre ľahký transport
protišmyková, mäkká a ľahká
jednoducho rolovateľná
hmotnosť: 670 g

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.