KATANA Spinningové kolo / spinner | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

KATANA Spinningové kolo / spinner

+ DARČEK ZADARMO: (do 31.10.2019) Scrab Podložka s rozmermi: 110 * 52 * 118 cm,; Netto váha 38 kg,; Max váha užívateľa 110 kg,; 13kg zotrvačník; PÁS, Čas, vzdialenosť, rýchlosť, kalórie, pulz, prispôsobiteľné farby,; tlmiče nárazov,; kľučka: 3 ks,; "; ...

436,80 €s DPH
364,00 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:436

EAN: 5902693261889


Spinningový bicykel SPOKEY Katanu
Prispôsobte si vybavenie svojim potrebám! Nastaviteľná výška riadidiel a sedadlo nastaviteľné vertikálne i horizontálne!

Spinningový bicykel Spokey Katanu je ideálnou voľbou pre každého, kto si stanoví ambiciózne tréningové ciele. Koleso bolo vytvorené s myšlienkou na užívateľov, ktorí hľadajú najvyššiu kvalitu a moderný vzhľad fitness vybavenie.



Moderné fitness stroj
Aký spinningový bicykel kúpiť? Predovšetkým taký, ktorý bude zodpovedať vašej výške. Pri modeli Katana sme zaviedli radu zjednodušení: nastavenie sedadla zvisle aj vodorovne a vertikálna regulácia riadidiel - 8 ručne nastaviteľných úrovní odporu umožní prispôsobiť tréning vašim potrebám. Namontované transportné kolieska pre jednoduchú manipuláciu - vďaka nim môžete ľahko presunúť koleso na požadované miesto.

Prispôsobené vašim potrebám
Správne zvolená hmotnosť zotrvačníka (v tomto prípade 13 kg) umožňuje hladkú a pohodlnú prevádzku kolesa. Protišmyková konštrukcia pedálu a popruhy zvyšujú úroveň bezpečnosti a komfortu pri jazde. Okrem toho je Katana vybavená snímačom pulzu, ktorý vám umožní sledovať hodnotu tepovej frekvencie počas celého tréningu.

Vybavenie má okrem iného aj moderný systém tlmenia vibrácií, takže komfort tréningu je naozaj skvelý. Kolo Spokey Katana je vybavené počítacom, ktorý vám umožní zvoliť si tréningové parametre optimálne prispôsobené svojim potrebám, zmerať čas, vzdialenosť, rýchlosť, počet spálených kalórií a pulz. Prednastavené programy sú použiteľné pre tých, ktorí chcú byť fit a budovať formu, rovnako ako aj pre tých, ktorí sa snažia o tie najlepšie výsledky.


Spinning patrí k najpopulárnejším aeróbnym športom ako najúčinnejšie a vysoko motivujúce kardio-vaskulárne cvičenie. Je nenáročný na koordináciu pohybu, nedochádza k zaťažovaniu kĺbového aparátu a smeruje k celkovému precvičeniu svalu nôh a zadku, ale aj paží a svalu trupu. Hlavnou výhodou tohto športu je dostupnosť - nepotrebujete žiadne zvláštne oblečenie ani obuv. Veľký dôraz sa kladie na techniku jazdy. Získané návyky možno potom plne využiť v teréne na horskom alebo cestnom bicykli. Spinning obsahuje päť základných štýlov jazdy a tri pozície rúk. Pri jazde je simulovaná rovinka, jazda z kopca i do kopca.


Typy terénu pre spinning:
roviny - jazdí sa s nízkou záťažou
kopce - jazdí sa s ťažšou záťažou
Ťažšie úrovne:
rovina zo sedla (running)
kopec v stoji (kopec zo sedla)
Po zdokonalení vyššie uvedených techník, možno zaradiť skoky a šprint.


 

parametre:

hmotnosť zotrvačníka: 13 kg

priemer zotrvačníka: 43 cm

odpor: 8 úrovní, manuálna regulácia

funkcie: čas, vzdialenosť, rýchlosť, kalórie, pulz

regulácia rúčkových riadidiel - vertikálne

regulácia sedadla - horizontálne i vertikálne

pulzometer zabudovaný v rukovätiach

Namontované transportné kolieska

rozmery: 109 x 51 x 116 cm

rozmery balenia: 104,5 x 24 x 84,5 cm

rozmery pedálu: 14,5 x 12 cm

vzdialenosť medzi rukoväťami: 50 cm

vzdialenosť od pedálu k sedlu (min-max): 42-88 cm

regulovaná výška sedadla: 89 -101 cm

rozmery sedadla: 26,5 x 15 x 10,5 cm

tlmenie otrasov

max. hmotnosť užívateľa: 100 kg

váha netto: 37 kg

váha brutto: 41,5 kg

záruka: 5 rokov na rám a 2 roky na mechanické časti

ocenenia: CE, Rohs

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.