QUATTRO 4IN1 Korčule čierno-bielo-modré, regulovateľné, veľ. 38-41 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

QUATTRO 4IN1 Korčule čierno-bielo-modré, regulovateľné, veľ. 38-41

Oživenie športových zážitkov a bezpečné korčuľovanie pre deti sú prioritou našich korčúľ QUATTRO 4IN1 v štýlovom čierno-bielo-modrom prevedení!

Akcia
40,32 € s DPH
48,00 €
33,60 € bez DPH
Na sklade 2 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:40

EAN: 5902693266570

QUATTRO 4IN1 Korčule čierno-bielo-modré, regulovateľné, veľ. 38-41


Praktické riešenie za každého počasia !!

Klasické kolieskové korčule, trekové korčule, tri-skates a zimné korčule v jednom?  Prečo nie! Spokey QUATTRO  to je moderné riešenie, ktoré môžete používať  po celý rok. Korčule majú vymeniteľný nadstavec, vďaka ktorému môžete model QUATTRO použiť až v štyroch konfiguráciách: kolieskové korčule (4 kolieska v rade), trekové korčule (2 kolieska vpredu a 2 kolieska vzadu), tri-skates korčule (2 predné kolieska v rade za sebou a 2 zadné kolieska vedľa seba) alebo v zime jednoducho vymeníte nadstavec za hokejový nôž vyrobený z ocele a užijete si v plnej paráde zimné korčuľovanie.

Vďaka použitej kombinácii materiálov poskytuje topánka užívateľovi maximálne pohodlie bez straty tuhosti. Korčule sú vybavené trojitým systémom zapínania: šnúrky, suchý zips a dvojitá spona, ktorý zaručuje nielen optimálne prispôsobenie nohám, ale predovšetkým najvyššiu úroveň bezpečnosti. Pri modeli Spokey QUATTRO môžete rýchlo a bezproblémovo nastaviť potrebnú veľkosť , ktorá vám umožní optimálne prispôsobiť topánku nohe. Trvá to len niekoľko sekúnd. Je to vynikajúce riešenie pre tých, ktorí stále rastú aj pre tých, ktorí majú veľkosť "na rozhraní" (napr. 36/37).

Pri výbere korčúľ, venujte zvláštnu pozornosť podvozku. V modeli Spokey QUATTRO je podvozok vyrobený z hliníka , ktorý zaručuje dlhú životnosť pri zachovaní veľmi nízkej hmotnosti. Kolieska sú vyrobené z odolného PU s tvrdosťou 82A , optimálne pre rekreačnú jazdu.  Ložiská ABEC7 Carbon zaručujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a zodpovedajúcu rýchlosť jazdy.

Korčule 4IN1 sú skvelým riešením pre deti, ktoré sa začínajú ucíť na zimných korčuliach a na jar alebo v lete si chcú vyskúšať jazdu na kolieskových korčuliach.


Plnohodnotný tréning a radosť v jednom

Pri korčuľovaní pracuje celé telo - k udržaniu rovnováhy, musíte pracovať s nohami aj s rukami, posilníte tak ramená a paže. Posilníte tiež brucho, nohy a zadok. Jazda na korčuliach nielen že zlepší vašu kondíciu, ale prospeje vašej koordináciu pohybu, nálade a imunite. Ale čo je najdôležitejšie - jazda na zimných, kolieskových ci trekových korčuliach je skvelá zábava!


rozmer / dĺžka vložky v cm
30-33: 18,5 - 21,5 cm
34-37: 21,5 - 24,5 cm
38-41: 24,5 - 26,5 cm 


Parametre:
topánka: polomäkká s ventiláciou
vonkajší materiál: polyester
vnútorný materiál: zamat + pena EVA Velvet 8 mm s vysokou hustotou
regulovateľný podvozok: hliníkový
vymeniteľný nástavec: nôž alebo kolieska
ložiská: ABEC7 Carbon
kolieska: PU 82A
64 mm - rozmer. 30-33
70 mm - rozmer. 34-41
možná konfigurácia: - kolieskové korčule - trekové korčule - tri-skates - zimné korčule
zapínanie: šnúrky, suchý zips a dvojitá spona s poistkou
výrobok certifikovaný pri váhe: 60 kg


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.