LILT IV Závesný posilňovací systém | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-19%

LILT IV Závesný posilňovací systém

Závesný posilňovací systém LILT IV; Závesný posilňovací systém je viacúčelový posilňovač, ktorý funguje na princípe posilňovania vlastnou hmotnosťou.

Akcia
16,48 € s DPH
20,29 €
13,73 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:16

EAN: 5902693258834


Závesný posilňovací systém Spokey LILT IV je viacúčelový posilňovač, ktorý funguje na princípe posilňovania vlastnou hmotnosťou. Vďaka možnosti uchytenia systému do dverí, môže byt systém využívaný k domácemu tréningu. 

KVALITA
Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality. 

VÝHODY
Mäkké a pohodlné penové úchyty zaručujú komfort užívateľa. Vďaka systému regulácie môže používateľ zvoliť dĺžku posilňovača podľa svojej výšky. Maximálna dĺžka je 165 cm. Jednoduchý, ale veľmi efektívny systém posilňovania proti vlastnej hmotnosti je veľmi obľúbeným druhom posilňovania pre svoju vysokú účinnosť a nízke obstarávacie náklady. Po jednoduchej inštalácii posilňovací systém umožňuje maximálne efektívne posilňovať svalstvo celého tela. Prednosti posilňovača je jeho vysoká účinnosť, minimálne rozmery a nízke obstarávacie náklady. 

TECHNOLÓGIE
Model LILT IV Aj je upevnený do dverí bez náradia - stačí preložiť horné časti cez dvere a zatvoriť ich. Pred začiatkom tréningu je potreba skontrolovať, či je systém pevne zaistený a dvere sa neotvárajú pod náporom sily. Posilňovací systém a úchyty sú vyrobené z kvalitného materiálu s dlhou životnosťou. Určená vďaka optimálnym rozmerom sa perfektne hodí k domácemu tréningu. Cvičenia základných svalových partií. 

Parametre:
jednoduchý a účinný posilňovací systém umožňuje veľmi efektívne posilňovanie všetkých svalových partií nastaviteľná dĺžka pásu ľahká manipulácia jednoduchá a rýchla inštalácia
rozmery pásu: 3,8 x 1,4 x 1050 mm
úchopy na ruky i nohy úchopy: PVC, pena EVA 
rozmery úchopu: 3,8 x 1,4 x 400 mm
max. dĺžka pásu (od úchopu k úchopu): 165 cm
max. hmotnosť užívateľa 100 kg

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.