EVANS lyžiarske okuliare, červeno-šedé | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-19%

EVANS lyžiarske okuliare, červeno-šedé

Okuliare so širokým zorným poľom a veľkým dvojitým sklom. Chránia pred vetrom, slnkom a UV žiarením. Okuliare sú dobre vetrané a mäkké lemovanie zaisťuje dokonalé priľnutie okuliarov k tvári.

Akcia
24,79 € s DPH
30,60 €
20,66 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:24

EAN: 5902693267287


Ešte lepšiu viditeľnosť na zjazdovke

Správne prispôsobené a pohodlné lyžiarske okuliare sú základom každého zimného športu. Práve vďaka nim si môžete užiť sezónu na zjazdovkách napriek nepriaznivým podmienkam. Lyžiarske okuliare Spokey EVANS so širokým zorným poľom s veľkým dvojitým sklom chránia pred vetrom, slnkom a UV žiarením.

Zrkadlový povlak a 400% UV filter odráža UV lúče, ktoré sa nedostanú do očí, a nielen že neobmedzujú viditeľnosť, ale tiež nepoškodzujú oči. Ich ergonomický tvar, dĺžka opasku a mäkké lemovanie, ktoré sa dokonale prispôsobí tvári, vám umožní používať okuliare s prilbou. Okuliare Spokey sú vyrobené z modernej technológie, ktorá zlepšuje ostrosť zraku a zvyšuje kontrast. Systém Anti-Fog, teda dodatočná úprava skla zamedzuje ich zahmlievaniu. Technológia Double Lens - dvojité sklo, činí vnútro okuliarov menej citlivým na vonkajšie podmienky, čo znamená, že nezamŕzajú a nezahmlievajú sa. Vďaka tomu nie je viditeľnosť počas lyžovania a snowboardingu obmedzená.

Zimné športy #vSpokeyStylu

Začiatky lyžovania alebo snowboardingu vyzerajú často ťažšie, než sa zdá. Niet pochýb o tom, že správna príprava na zimné športy vám umožní užiť si svoje úspechy hneď od začiatku. U našich výrobkov sa staráme o každý detail, a preto vám môžeme zaručiť, že lyžiarske okuliare Spokey EVANS splnia očakávania všetkých lyžiarov a snowboardistov, ktorí si cenia najvyššieho pohodlia.

Parametre:
- Zrkadlový povlak Mirror - dodatočná ochrana proti škodlivému ultrafialovému žiareniu
- Filter UV 400% - vysoký stupeň ochrany vhodný pre použitie v horách a na snehu
- Airy frame - konštrukcie rámu okuliarov zalistujú vysoký stupeň vnútornej ventilácie
- Anti-Fog - dodatočná úprava skla, ktorá zamedzuje ich zahmlievaniu
- Double Lense - dvojité sklo robí vnútro okuliarov menej citlivým na vonkajšie podmienky, čo znamená, že nezamŕzajú a nezahmlievajú sa

Norma CE - v súlade s CE-EN1836-2005

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.