GRAYS lyžiarske okuliare, čierno-červené | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-25%

GRAYS lyžiarske okuliare, čierno-červené

Okuliare so širokým zorným poľom a veľkým dvojitým sklom. Chráni pred vetrom, slnkom a UV žiarením. Okuliare sú dobre vetrané a mäkké lemovanie zaisťuje dokonalé priľnutie okuliarov k tvári.

Akcia
22,50 € s DPH
30,00 €
18,75 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:22

EAN: 5902693266921


Na svah #vSpokeyStylu

Niet pochýb o tom, že správna príprava na zimné športy vám umožní užiť si svoje úspechy hneď od začiatku. S okuliarmi GRAYS si užijete lyžovanie ci jazdu na snowboarde na maximum. Model Grays, to je perfektná ochrana pred zimou ci veterným počasím. Veľké dvojité sklo so širokým zorným poľom dokonale chráni tvár pred vetrom a snehom dokonca aj v tých najextrémnejších podmienkach.

A čo viac, okuliare Spokey sú vyrobené modernou technológiou, ktorá zlepšuje ostrosť zraku a zvyšuje kontrast. Zrkadlový povlak a 400% UV filter sú ďalšie ochranou proti škodlivému ultrafialovému žiareniu. Odráža UV lúče, ktoré sa nedostanú do očí, a nielen že neobmedzujú viditeľnosť, ale tiež nepoškodzujú oči. To všetko znamená, že viditeľnosť pri lyžovaní a snowboardingu nie je obmedzená, a tak si môžete plne užiť čas strávený na zjazdovkách.

Kladieme dôraz na pohodlie a bezpečnosť

Lyžiarske okuliare Spokey GRAYS sú nielen bezpečné, ľahké, ale aj pohodlné. Ich ergonomický tvar, dĺžka opasku a mäkké lemovanie, ktoré sa dokonale prispôsobí tvári, vám umožní používať okuliare s prilbou. Okuliare sú veľmi dobre vetrané, vďaka použitému systému Airy Frame. Systém Anti-Fog, teda dodatočná úprava skla zamedzuje ich zahmlievaniu. Technológia Double Lens - dvojité sklo, činí vnútro okuliarov menej citlivým na vonkajšie podmienky, čo znamená, že nezamŕzajú a nezahmlievajú sa. A preto profesionálny lyžiari odporúčajú okuliare GRAYS. Rovnako ako oni - kladieme dôraz na pohodlie a bezpečnosť!

Parametre:
- Zrkadlový povlak Mirror - dodatočná ochrana proti škodlivému ultrafialovému žiareniu
- Filter UV 400% – vysoký stupeň ochrany vhodný pro použitie v horách a na snehu
- Airy frame – konštrukcie rámu okuliarov zisťujú vysoký stupeň vnútornej ventilácie
- Anti-Fog - dodatočná úprava skla, ktorá zamedzuje ich zahmleniu
- Double Lense – dvojité sklo robí vnútro okuliarov menej citlivým na vonkajšie podmienky, čo znamená, že nezamŕzajú a nezahmlievajú sa

Norma CE - v súladu s CE-EN1836-2005

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.