SAVASANA II joga podložka na cvičenie, korková | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-19%

SAVASANA joga podložka na cvičenie korková, 4 mm, vr. popruhu

Korková podložka Spokey SAVASANA II je ideálnym spoločníkom pre cvičenie jógy. Vyrobená z prírodného korku, poskytuje vynikajúcu priľnavosť a odpruženie, neabsorbuje vlhkosť a pot, a ľahko sa udržiava v čistote, čím zabezpečuje pohodlný a hygienický tréning.

Akcia
17,85 € s DPH
21,97 €
14,88 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:17

EAN: 5902693265221


Podložka na jogu Spokey Savasana je jedinečný produkt, ktorý vám zaistí pohodlie pri každom cvičení jogy. Je vhodná pre začiatočníkov, pokročilých a pre celú radu cvičení. Joga, to je dokonalý spôsob, ako si zlepšiť kondíciu, postavu a tiež ako sa zbaviť stresu po náročnom dni. Jogu môže cvičiť každý bez ohľadu na vek, hmotnosť alebo aktuálnu fyzickú kondíciu. Savasana bola vytvorená pre milovníkov detailu. Vďaka krásnemu dizajnu v kombinácii s korkom si podložku Spokey Savasana hneď obľúbite. Spodná časť podložky je vyrobená z protišmykového materiálu, ktorý vám zaistí maximálne pohodlie cvičenia. Neabsorbuje vlhkosť. Podložka je vybavená praktickým popruhom pre jednoduchší transport.

Parametre
Materiál: korok + TPE
Jednoducho rolovateľná
popruh pre nosenie podložky a uľahčenie skladovania
Rozmer: 180 x 60 cm
Hrúbka: 4 mm

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.