Fastplant kolobežka freestyle, kolieska 110 mm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-17%

Fastplant kolobežka freestyle, kolieska 110 mm

Freestylová kolobežka Fastplant s kolieskami o veľkosti 110 mm a PU 82A, vybavená hliníkovými jadrami koliesok a kvalitnými ložiskami ABEC-9 chróm, ponúka vynikajúci výkon.

Akcia
101,71 € s DPH
122,54 €
84,76 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:101

EAN: 5902693247319

FASTPLANT Kolobežka freestyle, kolieska 110 mm ( bez orig. kartónu-znížená cena )

Kolobežka vyrobená pre extrémnu freestylovú jazdu - skvelá na vykonávanie rôznych trikov a jazdu v skateparku - má vysoko kvalitné ložiská (ABEC9 Chrome) a kolieska (110 mm) určené na freestyle - je veľmi ľahká (váži len 4,1 kg) a mimoriadne odolná! Pocíťte radosť a úplnú slobodu pri jazde! Objavte s vzrušujúci svet freestyle a začnite svoje dobrodružstvo s kolobežkou Spokey FASTPLANT, ktorá sa stane vaším najlepším priateľom v skateparku!

Najlepšia tvár skateboardingu

Snívate o backflipoch a ďalších trikoch v tom najlepšom štýle? Odlíšte sa v skateparku s ultramodernou freestylovou kolobežkou! Kolobežka FASTPLANT je profesionálny produkt stvorený na freestylovú jazdu. Super ľahká a zároveň odolná konštrukcia posunie vašu jazdu v skateparku na vyššiu úroveň!

Najvyššia kvalita 

Freestylová kolobežka Spokey FASTPLANT bola navrhnutá s ohľadom na najnáročnejších používateľov. Vieme, aká dôležitá je kvalita a bezpečnosť pri extrémnej jazde, preto dbáme na to, aby boli  freestylové kolobežky vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, ktoré vydržia vysoké zaťaženie spojené s vykonávaním trikov a prekonávaním prekážok.

Vždy po ruke

Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, a preto kladieme osobitný dôraz na originálny a prepracovaný dizajn. Kolobežka Spokey je vyrobená v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami. Kolieska s priemerom 110 mm zabezpečujú plynulý pohyb a umožňujú dosahovať vysoké rýchlosti. Veľkosť koliesok je prispôsobená najmä na extrémnu jazdu v skateparku. Model FASTPLANT má kvalitné ložiská (ABEC9 Chrome). Kolobežka je vybavená aj nožnou brzdou!

Jazda plná vášne! 

Kolobežka FASTPLANT má kompresný systém SCS. Veľká grafická protišmyková doska vám umožní vyniknúť medzi ostatnými a umožní vám pohodlne umiestniť nohy počas jazdy! S freestylovou kolobežkou Spokey FASTPLANT budete pripravení na jazdu - kolobežka má integrovanú vidlicu a jednodielnu dosku a jadrá kolies spolu so 4-bodovým upínaním sú vyrobené CNC metódou "rainbow gold finished".

Parametre

Materiál rámu: hliník 

Materiál riadidiel: oceľ 

Materiál riadidiel: TPR 

Materiál bŕzd: oceľ 

Kolesá: 110 mm, PU 82A 

Jadrá kolies: hliník + dúhovo zlatá povrchová úprava 

Ložiská: ABEC9 Chrome 4-bodová objímka vyrobená CNC + dúhovo zlatá povrchová úprava integrovaná vidlica a doska - jeden kus 

Doska: protišmyková 

Veľkosť dosky: 50 x 11 cm 

Výška riadidiel od zeme: 84 cm / šírka riadidiel: 54 cm 

Brzda: nožná brzda 

Hmotnosť: 4,1 kg 

Maximálna hmotnosť používateľa: 100 kg 

Norma: EN 14619 Informácie pre veľkoobchodných zákazníkov: balenie: 4 ks/kartón možnosť predaja po 1 kuse

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.