SKALLE Skateboard 78,7 x 20 cm, ABEC7 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

SKALLE Skateboard 78,7 x 20 cm, ABEC7

Skateboard Spokey SKALLE; Hľadáte vybavenie, ktoré prebudí vo Vašich deťoch záujem o dobrodružstvá so skatingom? Tak tu ste na tom správnom mieste! Ponúkaný skateboard je vyrobený z pevných materiálov,...

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693270607


Skateboard Spokey SKALLE

Hľadáte vybavenie, ktoré prebudia vo Vašich deťoch záujem o dobrodružstvo zo Skating? Tak tu ste na tom správnom mieste! Ponúkaný skateboard je vyrobený z pevných materiálov, vďaka ktorým sa stáva bezpečným, okrem toho je štýlový a dosahuje vysokých rýchlostí. Presvedčte sa, prečo by ste si ho mali vybrať! 

Vybavenie pre triky 

Zabudnite na rozlámané dosky alebo opotrebované kolieska. Vďaka použitému 7 vrstvovému kanadskému javoru, sa doska stáva veľmi odolnou. Pre výrobu koliesok bol použitý PUC materiál, ktorý je veľmi odolný. 

Bezpečnosť

Skateboard SKALLE je stabilný a bezpečný. Vďaka protišmykovému povrchu na veľkej časti vrchnej dosky, bude pre vás ľahšie udržať rovnováhu. Pamätajte na to, že dobrá zábava je bezpečná zábava! 

Do parku aj na prázdniny 

Tento skateboard SKALLE vytvára vynikajúcu príležitosť pre spoločné rodinné výlety a dlhé prechádzky v parkoch alebo po meste. Nič vám nebráni v tom, zabaliť si skateboard do batohu a vziať si ho so sebou na dovolenku k  moru, kde určite spestria nejeden deň odpočinku. Pozrite sa na všetky dostupné dizajny a umožnite svojim deťom zábavu ešte dnes!

Parametre:
materiál: 7-mi vrstvový javor (vnútorné vrstvy kanadský javor)
ložiská: ABEC7
rozmery: 78,7 x 20 cm
kolieska: 52 x 32 mm PU
tvrdosť koliesok: 92 A
truck: 5" seagull hliník
tvar: double kick
povrch dosky: čierna grip tape
maximálna hmotnosť užívateľa: 100 kg
norma EN 13613

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.