PRIME PRO Kolieskové korčule, čierno-zlaté, veľ. 41 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-22%

PRIME PRO Kolieskové korčule, čierno-zlaté, ABEC9 Carbon, veľ. 41

PRIME PRO kolieskové korčule vo veľkosti 41 spájajú štýlový dizajn s výkonom. Čierno-zlatá kombinácia je elegantná a rýchle ložiská ABEC9 Carbon zabezpečia plynulý pohyb. Ideálne pre náročných korčuliarov, ktorí hľadajú komfort a rýchlosť.

Akcia
71,14 € s DPH
91,20 €
59,28 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:71

EAN: 5902693269717

PRIME PRO Kolieskové korčule, čierno-zlaté, ABEC9 Carbon, veľ. 41


Korčule PRIME PRO s elegantným čierno-zlatým dizajnom vám poskytujú špičkový výkon na kolesách s ABEC9 Carbon ložiskami. Vo veľkosti 41 vám poskytnú komfortný zážitok z jazdy na korčuliach a zároveň sú štýlovým doplnkom pre športové aktivity. Spokey PRIME PRO sú pripravené pre náročných užívateľov. Technické parametre boli špeciálne navrhnuté tak, aby robili najväčšie potešenie z jazdy.

Technologické výhody

Podvozok je vyrobený z hliníka, ktorý zaručuje dlhú životnosť pri zachovaní veľmi nízkej hmotnosti. Kolieska sú vyrobené z odolného PU materiálu o priemere 80 mmtvrdosťou 82A, ktorý je optimálny pre rekreačnú jazdu. Ložiská ABEC9 Carbon poskytujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a vysokú rýchlosť. Trojitý systém zapínania: šnúrky, suchý zips a dvojitá spona zaručujú nielen optimálne prispôsobenie nohám, ale predovšetkým najvyššiu úroveň bezpečnosti.  Pri modele Prime PRO je použitá špeciálna profilovaná vložka. V kombinácii s mäkkou podšívkou topánky výrazne zvyšuje úroveň komfortu pri korčuľovaní. Vďaka pohodlnému a pevnému systému zapínania, si môže každý užívateľ prispôsobiť korčule podľa svojich potrieb. 

Kvalita a dizajn

Výrobca na produkty kladie veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu boli na ich výrobu použité materiály najvyššej kvality. Je dôležité odlíšiť sa, preto je dôraz na originálnom dizajne. Korčule Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami.

Parametre

Podvozok: hliníkový 

Ložiská: ABEC9 Carbon 

Kolieska: 82A, PU 

Rozmery koliesok: 80 mm 

Brzda: TPR 

Profilovaná vložka 

Zapínanie: šnúrky, suchý zips, dvojitá spona 

Max. váha užívateľa: 100 kg 

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.