MAKAN Kolieskové korčule, čierno-khaki zelené, ABEC9 Carbon, veľ. 36-39 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

MAKAN Kolieskové korčule, čierno-khaki zelené, ABEC9 Carbon, veľ. 36-39

Akcia
68,63 € s DPH
81,70 €
57,19 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:68

EAN: 5902693269847


Dámske i pánske kolieskové korčule Spokey Makan sú pripravené pre náročných užívateľov. Technické parametre boli špeciálne navrhnuté tak, aby robili najväčšie potešenie z jazdy.

KVALITA
Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality. 

Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme zvláštny dôraz originálnemu a vypracovanému dizajnu. Korčule Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami. 

TECHNOLÓGIE A VÝHODY
Pri modeli Spokey Makan môžete rýchlo a bezproblémovo nastaviť potrebnú veľkosť, ktorá vám umožní optimálne prispôsobiť topánku nohe. Trvá to len niekoľko sekúnd. Je to vynikajúce riešenie pre tých, ktorí stále rastú aj pre tých, ktorí majú veľkosť "na rozhraní" (napr. 36/37). 

Pri výbere korčúľ, venujte zvláštnu pozornosť podvozku. U modelu Makan je podvozok vyrobený z hliníka, ktorý zaručuje dlhú životnosť pri zachovaní veľmi nízkej hmotnosti.

Model makan je určený pre tých, ktorí chcú vyskúšať niečo nové, pocit nadšenie z vyššej rýchlosti.

Kolieska sú vyrobené z odolného PU, s tvrdosťou 82A, ktorý je optimálny pre rekreačnú jazdu. Ložiská ABEC9 Carbon zaručujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a vysokú rýchlosť jazdy.

Trojitý systém zapínania: šnúrky, suchý zips a dvojitá spona zaručujú nielen optimálne prispôsobenie nohám, ale predovšetkým najvyššiu úroveň bezpečnosti. Vďaka pohodlnému a pevnému systému zapínanie, si môže každý užívateľ prispôsobiť korčule podlá svojich potrieb.

Pre dosiahnutie maximálneho komfortu počas jazdy, sú u korčúľ makan rôzne rozmery koliesok v závislosti na zvolenej veľkosti: od 76 mm do 80 mm, a tiež brzda TPR.



Hliníkový podvozok 6061 je tvarovaný špeciálnou technikou CNC. To má za následok, že tieto podvozky sú silnejšie než ktorékoľvek iné.



Vložka Fitness Air Systém so zvýšenou priedušnosťou zlepšuje prenos tepla a vlhkosti.



Ložiská z uhlíkovej ocele. ABEC 1, 3, 5, 7, 9, 11 je norma definujúce presnosť, s akou boli vyrobené ložiská, ktorá určuje plynulosť točenie a dosiahnutú rýchlosť.

ABEC 9 Carbon zaručujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a vysokú rýchlosť jazdy.



Špeciálne profilovaná vnútorná topánka zabraňuje pohybu päty pri jazde. V kombinácii s mäkkým čalúnením topánky výrazne zvyšuje úroveň pohodlia používaní korčúľ.

rozmer / dĺžka vložky v cm:
36-39: 22,6 - 25 cm
40-41: 25,8 - 28,2 cm

Parametre:
regulovateľné 
podvozok: hliník
Ložiská: ABEC9 Carbon
brzda: TPR
kolieska: PU 82A
rozmery koliesok:
76 mm - veľ. 36-39
80 mm - veľ. 40-41
maximálna váha užívateľa: 100 kg
zapínanie: dvojitá spona s poistkou, suchý zips, šnurovanie
veľkosti: 36-39, 40-41

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.