TONY Kolieskové korčule, čierno-ružové, ABEC7 Carbon, veľ. 28-32 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-13%

TONY Kolieskové korčule, čierno-ružové, ABEC7 Carbon, veľ. 28-32

Naše korčule TONY v atraktívnom čierno-modro-oranžovom prevedení sú vybavené vysoko kvalitnými ložiskami ABEC7 Carbon, čo zaručuje plynulý a rýchly chod.

Akcia
38,88 € s DPH
44,44 €
32,40 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:38

EAN: 5902693270034


TONY Kolieskové korčule, čierno-ružové, ABEC7 Carbon, veľ. 28-32


Regulovateľné kolieskové korčule Spokey TONY sú pripravené pre náročných užívateľov. Technické parametre boli špeciálne navrhnuté tak, aby robili najväčšie potešenie z jazdy. 


KVALITA 

Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality. Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme zvláštny dôraz originálnemu a vypracovanému dizajnu.  Korčule Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami.


TECHNOLÓGIE A VÝHODY 

Pri modeli Spokey TONY môžete rýchlo a bezproblémovo nastaviť potrebnú veľkosť, ktorá vám umožní optimálne prispôsobiť topánku nohe. Trvá to len niekoľko sekúnd. Je to vynikajúce riešenie pre tých, ktorí stále rastú aj pre tých, ktorí majú veľkosť "na rozhraní" (napr. 36/37). 

Pri výbere korčúľ, venujte zvláštnu pozornosť podvozku. Pri modeli TONY je podvozok vyrobený z hliníka, ktorý zaručuje dlhú životnosť pri zachovaní veľmi nízkej hmotnosti. 

Model TONY je určený pre tých, ktorí chcú vyskúšať niečo nové, pocit nadšenie z vyššej rýchlosti.  Kolieska sú vyrobené z  odolného PU, s tvrdosťou 82A, ktorá je optimálna pre rekreačnú jazdu. Ložiská ABEC7 Carbon zaručujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a vysokú rýchlosť jazdy.  Trojitý systém zapínania: šnúrky, suchý zips a dvojitá spona zaručujú nielen optimálne prispôsobenie nohám, ale predovšetkým najvyššiu úroveň bezpečnosti. Vďaka pohodlnému a pevnému systému zapínanie, si môže každý užívateľ prispôsobiť korčule podľa svojich potrieb. 

Vďaka regulácii rozmeru, korčule rastú s nohou dieťaťa. 

Hliníkový podvozok 6061 je tvarovaný špeciálnou technikou CNC. To má za následok, že tieto podvozky sú silnejšie než ktorékoľvek iné. 

Vložka Fitness Air Systém so zvýšenou priedušnosťou zlepšuje prenos tepla a vlhkosť. 

Ložiská z uhlíkovej ocele. ABEC 1, 3, 5, 7, 9, 11 je norma definujúca presnosť, s akou boli vyrobené ložiská, ktorá určuje plynulosť točenie a dosiahnutú rýchlosť. 

Špeciálne profilovaná vnútorná topánka zabraňuje pohybu päty pri jazde. V kombinácii s mäkkým čalúnením topánky výrazne zvyšuje úroveň pohodlia používaní korčúľ. 

rozmer / dĺžka vložky v cm 
29-33: 18,5 - 21,5 cm 
34-38: 21,5 - 24,5 cm 
39-41: 24,5 - 26,5 cm 

Parametre: 
regulovateľné
podvozok: hliníkový 
ložiská: ABEC7 Carbon 
kolieska: PU 82A 
brzda: TPR
rozmery koliesok: 64 mm - veľ. 29-33; 70 mm - veľ. 34-43
zapínanie: šnúrky, suchý zips, dvojitá spona
výrobok certifikovaný pri váhe: 60 kg

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.