PICNIC DOTS Pikniková deka guľatá, priemer 140 cm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

PICNIC DOTS Pikniková deka guľatá, priemer 140 cm

Usporiadajte nezabudnuteľný piknik s dekou Spokey DOTS je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú osvedčené riešenie, aby si vychutnali odpočinok na tráve alebo na piesku. KVALITA; Na naše produkty kladieme ...
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693282518


Piknik #vSpokeyStylu

Pikniková deka Spokey PICNIC DOTS je nevyhnutnou súčasťou vybavenia každého milovníka pikniku. Vo Spokey si vážime každého okamihu relaxácie a snažíme sa, aby bol čo najpohodlnejší. Model Spokey PICNIC DOTS je určený pre tých, ktorí majú radi farby a motív v námorníckom štýle. Deka upúta pozornosť a určite vynikne v dave. Veľký rozmer deky – priemer 140 cm, vám umožní usporiadať s rodinou či priateľmi pohodlný piknik. Tiež sa skvelé osvedčí ako deka na pláž. Napriek svojej veľkosti je deka ľahká. To však zďaleka nie je jediná výhoda!

Kvalita a odpočinok na najvyššej úrovni!

Okrúhly tvar deky zvyšuje pohodlie, najmä na tvrdom a nerovnom povrchu. Spodná vodotesná PE vrstva s hliníkovým povlakom chráni proti vlhkosti a tepelne izoluje. Deku tak možno rozložiť aj na mokrej tráve. Vrchná vrstva piknikové deky PICNIC DOTS je vyrobená z príjemného polyesteru a vďaka jeho špeciálnej štruktúre sa ľahko čistí z piesku a iných nečistôt.

Po zložení nezaberá veľa miesta, čo uľahčuje jej skladovanie. Pohodlné prenášanie deky zaisťuje odnímateľný ramenný popruh, ktorý najmä oceníte pri výletoch s deťmi.

Usporiadajte nezabudnuteľný piknik s piknikovou dekou PICNIC DOTS. Deka je skvelou voľbou pre milovníkov relaxu na tráve alebo na pláži.


Určenie

pre pikniky a odpočinok na čerstvom vzduchu



Parametre:
materiál: 100% polyester
výplň: polyester 80 g/m2
spodná vrstva: vodotesný PE s hliníkovým povlakom
okrúhly tvar - priemer: 140 cm
rozmer po zložení: 30 x 18 x 8 cm
váha: 470 g
praktický regulovateľný čierny pásik
deku je možné prať v práčke pri teplote 30°C - nečistiť chemicky

Informácie pre veľkoodberateľa:
balenie: 20 ks/kartón
možný predaj po 1 kuse

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.