PICNIC LEAF Pikniková deka s popruhom 180 x 210 cm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

PICNIC LEAF Pikniková deka s popruhom 180 x 210 cm

Usporiadajte nezabudnuteľný piknik s dekou Spokey LEAF je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú osvedčené riešenie, aby si vychutnali odpočinok na tráve alebo na piesku. KVALITA; Na naše produkty kladieme ...
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693273875


Milujem chill. #somSpokey.

Pikniková deka Spokey PICNIC LEAF je nevyhnutnou súčasťou vybavenia každého milovníka pikniku. Vo Spokey si vážime každého okamihu relaxácie a snažíme sa, aby bol čo najpohodlnejší. Model Spokey PICNIC LEAF sa vyznačuje svojím originálnym a prepracovaným vzhľadom. Vďaka zaujímavej grafike a výrazným farbám, deka upúta vašu pozornosť.

Vďaka naozaj veľkému rozmeru - 180 x 210 cm, možno piknikovú deku využiť ako na pikniku s rodinou alebo priateľmi, tak aj pri relaxáciu na pláži. Napriek svojej veľkosti má nízku hmotnosť. To však zďaleka nie je jediná výhoda!


Kvalita a odpočinok na najvyššej úrovni!

Trojvrstvová štruktúra zaisťuje odolnosť deky a zvyšuje pohodlie pri jej používaní. Použitie 2 mm peny zvyšuje komfort, najmä na tvrdom a nerovnom povrchu. Spodná hliníková vrstva chráni proti vlhkosti a tepelne izoluje. Deku tak možno rozložiť aj na mokrej tráve. Vrchná vrstva piknikovej deky PICNIC LEAF je vyrobená z materiálu Polar fleece, ktorý je veľmi príjemný na dotyk.

Praktické riešenie

Po zložení možno piknikovú deku zabezpečiť špeciálnou pätkou na suchý zips, vďaka ktorej sa pri prenášaní deka nerozloží. V zloženom stave nezaberá veľa miesta, čo uľahčuje jej skladovanie. Pohodlné prenášanie deky zaisťuje odnímateľný regulovateľný ramenný popruh. 

Usporiadajte nezabudnuteľný piknik s piknikovou dekou PICNIC LEAF. Deka je skvelou voľbou pre milovníkov relaxu na tráve alebo na pláži.


Určenie

pre pikniky a rekreáciu vo voľnej prírode


Parametre:
materiál: 100% polar fleece (180 g/m2)
spodná vrstva: 2 mm pena PVC, hliníková fólia
vodotesná spodná vrstva
tepelná izolácia
rozmer: 180 x 210 cm
rozmer po zložení: 40 x 26 x 10 cm
praktický regulovateľný čierny pásik
váha: 1050 g
deku je možné prať v práčke pri teplote 30°C - nečistiť chemicky

Informácie pre veľkoodberateľa:
balenie: 10 ks/kartón
možný predaj po 1 kuse

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.