SAN REMO Termo taška, hviezdice, 52 x 20 x 40 cm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

SAN REMO Termo taška, hviezdice, 52 x 20 x 40 cm

Plážová taška Spokey San Remo je nepostrádateľným spoločníkom na letné výlety. Zabaliť do nej môžete všetko, čo by malo zostať studené – vodu, občerstvenie, ovocie. KVALITA; Na naše produkty kladieme veľmi...
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693273820


Termotaška Spokey SAN REMO je nenahraditeľným spoločníkom počas letných výletov. Je vrhnutá pre každodenné prenášanie, takže si ju so sebou môžete vziať kamkoľvek. Zabaliť do nej môžete všetko, čo by malo zostať studené – vodu, občerstvenie, ovocie. Skvele sa osvedčí pri rodinných výletoch, piknikoch, na pláži a všade tam, kde potrebujete vziať so sebou veľa potrebných vecí.

Temotaška Spokey San Remo


Priestranná taška na zips

SAN REMO má veľký vnútorný priestor s objemom cca 21 litrov uzatvárateľný kvalitným zipsom. Zvonka sa nachádza menšie vrecko na suchý zips, ktoré je ideálne pre potrebné drobnosti, ako je telefón, peňaženka alebo kľúče. Celok je zakončený pevnými a odolnými ramennými popruhmi.

Temotaška Spokey San Remo 

Najvyššia kvalita

Hmotnosť tašky je iba 464 g! San Remo je vyrobená z polyesteru 600D a je vystužená PE penou, čo zaručuje vynikajúcu kvalitu a odolnosťVnútorná vrstva je z hliníku, čo vám umožní udržovať čerstvosť a chlad nápoja, občerstvenie a ovocie po dobu niekoľkých hodín. Termotaška SAN REMO bola navrhnutá tak, aby obsiahla veľké množstvo predmetov, a zároveň bola praktickou taškou, ktorú si môžete vziať kamkoľvek!

 

Unikátny design #veSpokeyStylu

Tašky SAN REMO sa vyznačuje jedinečným vzhľadom prispôsobeným súčasným trendom. Originálne motívy priťahujú pozornosť a pomáhajú vyjadriť vaši individualitu! Sme presvedčení, že táto štýlová a vkusná termotaška sa stane vaším obľúbeným módnym doplnkom.

Termotaška SAN REMO:
– priestranná a zároveň praktická
– jedinečný design
veľký vnútorný priestor uzatvárateľný na zips
– tepelná izolácia zabraňujúca zahrievanie obsahu tašky
– kapsa na drobnosti uzavierateľná na suchý zips
– odolné a pevné ramenné popruhy
– vyrobená z vysoko kvalitných materiálov

Parametre:
materiál: polyester 600D, pena PE, hliníková fólie
rozmer: 52 x 20 x 40 cm
objem: cca 21 l
nosnosť: 15 kg
váha: 464 g

Informácie pre veľkoodberateľa:
balenie: 10 ks/kartón
možný predaj po 1 kuse

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.