OFF-ROAD Detské odrážadlo šedo-zelené | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

OFF-ROAD Detské odrážadlo šedo-zelené

Detské odrážadlo OFF-ROAD je určené pre deti, ktoré sa učia udržať rovnováhu a pripravujú sa na jazdu na klasickom bicykli.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693271093


Detské odrážalo Spokey OFF-ROAD 

Detské odrážadlá dobývajú srdcia tých najmladších už niekoľko rokov. Je to skvelé riešenie, ako povzbudiť malé deti k športu a urobiť ich šťastnými. Odrážadlá sú skvelé pre deti, ktoré ešte nezvládnu jazdu na klasickom bicykli. Pre deti to však nie je len skvelá zábava, ale pri jazde na odrážadle precvičujú koordináciu pohybu, motoriku a rovnováhu. Z ľahkosťou potom prestúpia na "dospelácke" koleso. 

Odolné 

Najväčšou výhodou odrážadla je jeho odolnosť a ľahkosť. Je vyrobené z ocele, takže je odolné voči mechanickému poškodeniu. Kolesá z peny EVA poskytujú komfort počas jazdy na nerovnom povrchu. 

Pohodlné 

Detské odrážadlo Spokey OFF-ROAD má pohodlné profilované sedadlo. Keď dieťa začne jazdiť už samostatne, môžete byt pokojní ohľadom odolnosti kolesa- je tu použitá povrchová úprava eloxovaním čiže anodizácia, ktorá je odolná proti poškriabaniu, korózii a oderu. 

Regulovateľné 

Odrážadlo je vhodné pre deti vo veku od 3 do 6 rokov. Vďaka regulovateľnej výške sedadla, bude odrážadlo rásť s vaším dieťaťom. Poslúži vám po dobu niekoľkých rokov. 

Parametre: 
dĺžka odrážadla: 88 cm kola: pena EVA, 12 "
materiál: oceľ 
rozmer: 88 x 36 x 55 cm 
rukoväte: TPE 
tlmič nárazov 
sedlo: PVC 
výška riadidiel: 55 cm 
regulovateľná výška sedadla od zeme: 40 - 45 cm 
maximálna hmotnosť užívateľa: 40 kg 
hmotnosť odrážadla 4,2 kg
norma EN 71

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.