STRATUS Samorozkladací outdoorový paraván, UV 40, 195x100x85 cm - svetlo modrý | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

STRATUS Samorozkladací outdoorový paraván, UV 40, 195x100x85 cm - svetlo modrý

Paraván Spokey Stratus bol navrhnutý pre tých, ktorí hľadajú oddych v tieni a závetrí.
27,36 €s DPH
22,80 €bez DPH
Na sklade 2 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:27

EAN: 5902693267829


Nenahraditelný spolocník

Je cas na dlho ocakávané vonkajšie aktivity! Bez ohladu na to, kde plánujete tento rok strávit leto, nezabúdajte na svoju bezpecnost, ktorá je tou najdôležitejšou. Chcete, aby váš odpocinok na pláži, na záhrade alebo trebárs v parku bol pohodlný a nicím nerušený? Ak áno, kúpte si paraván Spokey STRATUS. Lahký a praktický samorozkladací paraván bol navrhnutý tak, aby vám pocas letného odpocinku zarucil pohodlie a ochránil vás pred slnkom a vetrom. a vy tak budeme mat klud na cítanie alebo relax. 


Optimálna bariéra proti slnku a vetru 

Pri odpocinku na pláži môže byt vietor velmi nepríjemný. Preto je skvelým riešením paraván, ktorý vás optimálnu ochranu pred nárazmi vetra. Nepochybnou výhodou je tiež vodotesná podlaha, ktorá vás ochráni pred vlhkostou. Podlahu možno lahko vysušit alebo vycistit, co ocení každý, kto chce po svojom odpocinku rýchlo zbalit svoje vybavenie.. Vdaka sietovým otvorom pre ventiláciu je paraván vzdušný a neprehrieva sa. 

 

Lahký samorozkladací outdoorový paraván

Paraván Stratus to je najvyššia kvalita pocas zábavy na slniecku alebo pikniku za dostupnú cenu. Skvele sa osvedcí pre celú rodinu ci niekolko priatelov, ktorí chcú trávit cas spolocne. Jeho rozmery umožnujú pohodlné používanie ako detom, tak dospelým. Samorozkladací paraván je lahký a po zložení zaberá málo miesta. Vdaka systému okamžitého automatického rozloženia a lahkému zloženiu stanu, je manipulácia s paravánom velmi jednoduchá. Vdaka tomu ho budete môct lahko uložit alebo vziat na akúkolvek dovolenku ci výlet. 


Najvyššia kvalita

Vo Spokey vieme, aké dôležité je trávit cas spolocne s rodinou a priatelmi. Preto kladieme velký dôraz na tú najvyššiu kvalitu našich výrobkov. Chceme, aby cas s vašimi blízkymi bol naplnený radostou a pohodlím. Naše výrobky si sami testujeme, preto s plnou zodpovednostou odovzdávajú do vašich rúk plážový paraván Spokey STRATUS.

Ako poskladat paraván?

Zloženie plážového paravánu Spokey je velmi jednoduché. Stací len pár pohybov a paraván sa opät zmení na lahkú a praktickú obruc. Vdaka tomu si ho môžete bez problému vziat na dlhú cestu autom, vlakom, alebo na výlet do nedalekého parku.

 
 

Parametre:
- jednovrstvový outdoorový paraván
- rozmery: 195 x 100 x 85 cm
- tropiko materiál: polyester 190T
- podlaha: fólia PE, 110 g/m2, vodeodolná
- rám: materiál: sklenené vlákno, 5 mm
- váha: 0,9 kg
- konštrukcia umožnuje rýchlu montáž a demontáž stanu
- sietové casti zarucujú ventiláciu vnútri stanu
- poskytuje ochranu proti UV žiareniu na úrovni UV402 
- vnútorné vrecká
- kolíky na pripevnenie k podkladu
- balený v obale
- rozmery obalu: priemer 63 cm

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.