POLICE Detská cyklistická prilba 44-48 cm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

POLICE Detská cyklistická prilba 44-48 cm

Bezpečnostná cyklistická prilba pre deti. Veselá grafika a žiarivé farby zaisťujú viditeľnosť a bezpečie. Minimálna váha nezaťažuje hlavu a krk. Šesť ventilačných otvorov zakončené sieťkou zaisťujú.

Akcia
12,50 € s DPH
14,88 €
10,42 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:12

EAN: 5902693278573

Prilba Spokey POLICE je určená najmenším užívateľom. Je zhotovené z ľahkých a bezpečných materiálov. Prilba má certifikát CE, vyhovuje norme EN1078. Tieto prilby sú dokonalé pre ochranu hlavy pri jazde na korčuliach, skateboarde, bicykli či kolobežke.

KVALITA

Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality.

Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme zvláštny dôraz originálnemu a vypracovanému dizajnu. Prilby Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami.

TECHNOLÓGIA A VÝHODY

Pre bezpečnosť a pohodlie dieťaťa je veľmi dôležité správne prispôsobenie prilby. U prilieb Spokey sú použité regulačné systémy Head Lock, ktoré umožňujú optimálne prispôsobiť prilbu obvodu hlavy dieťaťa. Bezpečnostný klip umožňuje ľahké zapnutie a odopnutie prilby. Vďaka vonkajšej PVC vrstve a vnútornej vrstve EPS, prilba poskytuje vysokú ochranu proti zraneniam. 

Model POLICE je vybavený rozšíreným šiltom, ktorý chráni čelo a zátylok. Prilba je vybavená 6 ventilačnými otvormi, ktoré účinne odvádzajú teplo pri intenzívnej jazde. Tieto otvory sú najviac zaistené sieťkou, ktorá chráni proti prípadnému vniknutiu hmyzu.

Prilba je vyrobená z ľahkého materiálu. Jej nízka hmotnosť poskytuje pohodlie behom fyzickej aktivity.



Systém HeadLock uľahčuje prispôsobenie prilby podľa veľkosti hlavy.
 



Ochranná vrstva absorbuje energiu v okamihu nárazu.
 



Bezpečnostný klip umožňuje ľahké zapnutie a odopnutie prilby.

Parametre:
- regulácia: Head Lock - 44-48 cm
- výborná ochrana čela a tylu vďaka pevnému rozšírenému šiltu
- vonkajší povrch: PVC
- vnútorná vrstva: EPS
- rýchle zapínanie pod krkom
- počet ventilačných otvorov: 6 + sieťka proti hmyzu
- hmotnosť: 200 +/-10 g
- certifikát: CE, EN 1078

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.