NINJA Juniorská prilba, 58-61 cm, čierna | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-13%

NINJA Juniorská prilba, 58-61 cm, čierna

Prilba SPOKEY NINJA je dokonalá pre ochranu hlavy pri jazde na korčuliach, skateboarde, bicykli či kolobežke. Je zhotovená z ľahkých a bezpečných materiálov. Prilba má certifikát CE a vyhovuje norme.

Akcia
19,32 € s DPH
22,08 €
16,10 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:19

EAN: 5902693278641

Prilba BMX Spokey NINJA to je klasika a bezpečnosť na najvyššej úrovni.

Prilby sú dokonalá pre ochranu hlavy pri jazde na korčuliach, skateboarde, bicykli či kolobežke. Prilba Spokey NINJA je určená pre juniorov a dospelých. Je zhotovená z ľahkých a bezpečných materiálov. Prilba má certifikát CE a vyhovuje norme.

Unikátny projekt značky Spokey naväzuje na klasiku, ktorá je dokonale kombinovaná s moderným riešením. Cyklistická prilba BMX Spokey NINJA má originálny dizajn v úplne novej kolekcii Spokey. Starostlivo sa staráme o každý detail našich výrobkov. Prilba bola navrhované pre užívateľov, ktorí ocenia najvyšší stupeň pohodlia.

Bezpečné šialenstvo #vSpokeyStylu!

Pre bezpečnosť a pohodlie dieťatá je veľmi dôležité správne prispôsobenie prilby. U prilieb Spokey sú použité regulačné systémy Head Lock, ktoré umožňujú optimálne prispôsobiť prilbu obvodu hlavy dieťaťa. Bezpečnostný klip umožňuje ľahké zapnutie a odopnutie prilby. 

Prilba váži necelých 400 g a je vyrobená technológiou Out-Mold.

Čo to znamená?

Vnútorná vrstva a vonkajšia tvrda škrupina nie sú spojené dohromady. Výhodou tejto technológie je pohyblivosť vonkajšej škrupiny, ktorá účinne rozptyľuje silu nárazu a naviac má dodatočnú vrstvovú - penu, ktorá tlmí nárazy.



Systém HeadLock uľahčuje prispôsobenie prilby podľa veľkosti hlavy.
 



Bezpečný klip umožňuje ľahké zapnutie a odopnutie prilby.

Parametre:
regulácia: Head Lock - 52-56 cm
rýchle zapínanie pod krkom
výborná ochrana čela a tylu
vonkajší povrch: PVC, Out-mold
vnútorná vrstva: čierna EPS
certifikát: CE, EN 1078
hmotnosť: 360 – 400 g

Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.